Olla, Olla!

Heet van de pers: een nieuwe reeks op de nullenzender. 

allo_allo1311

Olla, Olla, op zoek naar de Vlaams-nationalisten
Vergroten kan mits een klik
Studio Rony

De bevolking dient via alle mogelijke kanalen voorbereid te worden op de nefaste gevolgen van een stem voor Vlaanderen.    Zelfs de beroepspolitiekers, zoals Freddy Van Gaever hen blijft noemen, voelen zich niet te min om samen met het Spionnencentrum en de rode kameraden een spin-off, zoals de Amerikanen een aftreksel van een populaire reeks noemen,  op poten te zetten.  Joëlleke Milquet,  een volbloed actrice, speelt samen met natuurtalent Jozef De Witte van het Spionnencentrum de pannen van het dak.  Wordt uitgezonden in praaim taaim op zaterdagavond, onmiddellijk na het Journaal op de nullenzender.

Daar blijft het echter niet bij.  Joëlleke is een bezige bij. Ze gooit zelfs haar charmes in de ring om de volgelingen van Mohammed op te vrijen.  Kijk eens hoe lief ze in de lens kijkt in het gezelschap van imam Iliass Azaouaj.

Meer hierover bij Clint

7 gedachten over “Olla, Olla!

  1. Zou groen ook geen duit in het zakje doen van de sponsoring? N-VA moet ook niet onderdoen.

  2. Als je als minister van binnenlandse zaken het risico neemt om met zulke heerschappen op de foto te gaan zijn de gevolgen nefast. Joe-elleke 1000ket is door de mand gevallen.

  3. Ze zou beter(verontschuldiging voor de uitdrukking)op haar smoel zijn gevallen

  4. Nu nog samen onder de lakens duiken en Azaouaj zijne Iliass eens goed laten genieten , om wat toegevingen af te dwingen en het land een beetje veiliger te maken. Politiek hoeft niet altijd te bestaan in saaie debatten en tijdloze onderhandelingen. De tegenpartij laten kreunen van genot met een lichamelijk argument zijn in de meeste gevallen doorslaggevend om een politiek doel te bereiken.

  5. Wie nog op de foto ontbreekt is onze Bourgeois, hij zou er zeer goed bij passen even onschuldig

Reacties zijn gesloten.