5 gedachten over “Nog meer ‘plat op de buik’?

 1. Toch zal D nog blijven betalen, gans Europa één onder duitse leiding staat immers op het spel. Trouwens, wat moeten ze anders met al hun geld doen? Iets of wat duitse auto kost al snel €50.000, waarvan €30.000 winst.

  • Ooit al een Duitser leren kennen? Samen wijn of pinten gedronken? Er op vakantie geweest? Duitse gastvrijheid leren kennen? Samen Carnaval gevierd? Duitse gedichten gelezen? Duitse muziek leren appreciëren? Kortom ooit eens buiten je haatcirkel getreden?

   • Vanwaar denk je dat ik zo goed duits versta (en spreek)? En dat D de leiding heeft in Europa weet ik uit de media, incl de duitse.
    En voor €10.000 koop je al een Dacia van Renault, die heeft ook 4 deuren, 4 zitplaatsen, 4 cilinders, 4 wielen en 4 lichtblokken, en die is heel wat betrouwbaarder dan de veel te ingewikkeld gemaakte duitse spitstechnologie-auto’s.

 2. Het gaat hier niet meer “plat op de buik” maar om een verraad en een regelrechte oorlogvoering tegen het eigen land en volk. Ter illustratie de plannen van Die Grüne
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/michael-grandt/fluechtlinge-was-die-gruenen-wirklich-wollen.html
  Bekijk de lijst met “eisen”. Met zoiets heeft men geen vijanden meer nodig!!
  Het gaat hier in feite dan ook om krypto – communisten die de plannen van de Frankfurter Schule uitvoeren met de methoden van Gramsci en in opdracht van de occulte machten achter de NWO.
  Wat de gevolgen zijn van deze “oorlogsvoering” blijkt het het boek van Prof. Herwig Birg : ” “Die alternde Republik und das Versagen der Politik”
  Zie bruggetje :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/udo-ulfkotte/die-wahrheit-kulturabbruch-durch-masseneinwanderung-bildungsferner-migranten-.html
  Een citaat :
  Professor Herwig Birg, der schon erwähnte Begründer der Bevölkerungsforschung, ist inzwischen 76 Jahre alt und hat mit
  “Die alternde Republik und das Versagen der Politik”
  jetzt ein Sachbuch geschrieben, welches das bekannteste Werk zur Alterung der Gesellschaft (Das Methusalem-Komplott von Frank Schirrmacher) fachkundig zerreißt und uns dabei zugleich auch noch drastisch aufzeigt, wie wir mit Zuwanderung unsere eigenen Lebensgrundlagen zerstören” (=einde citaat).
  Zijn zeer grondige n analyse geldt ook grotendeels voor Vlaanderen.
  Over de mogelijke oplossingen blijft prof Birg vaag.. dit wil dan ook zeggen dat er in feiten geen zijn.(en dit met behulp van alleen wettelijke middelen).
  Steeds komen we terug op de grond van de zaak =het stemgedrag van het kiesvee dat hiervoor stemt.
  Afgezien van de kiesfraude(die er zeker is) dient er dan ook een wetenschappelijke verklaring gezocht worden voor dit stemgedrag :”Wie stemt voor wie, en vooral waarom”. Het is pas nadien dat er een strategie kan ontwikkeld worden om pogen te redden wat nog kan gered worden!!!

Reacties zijn gesloten.