Geert Wilders: “Stuur ze terug!”

“Mevrouw de voorzitter,
Brussel wil ons duizenden extra asielzoekers door de strot duwen. Ze noemen het met dure woorden herverdeling of herplaatsing. Maar het betekent gewoon méér asielzoekers , méér gelukzoekers, en méér islam in Nederland. En, voorzitter, ook meer terroristen. Want ISIS heeft al aangekondigd de terroristen gewoon met de boten mee te sturen.

Vz.,
In Brussel zijn ze knettergek geworden. En hun slaafjes in Den Haag stemmen met wat mitsen en maren gewoon ermee in.
En hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? Vorig jaar al een Nederlands asielrecord met 24.000 asielzoekers. Maar het is nog niet genoeg. Het kabinet en de heer Rutte willen er nog een paar duizend bovenop.
Iedere asielzoeker kost de Nederlandse belastingbetaler zo’n 36.000 Euro per jaar. Alleen al vorig jaar kostten alle asielzoekers de Nederlandse belastingbetaler 876 miljoen Euro. En dat mevrouw de voorzitter zijn dus de keuzes van premier Rutte. Wel honderden miljoenen voor asielzoekers, maar de zorg voor ouderen in Nederland afbreken.
En over een paar weken ongetwijfeld ook weer meer geld voor Griekenland, maar de Nederlanders mogen met een hogere AOW leeftijd en met een ingekorte WW geconfronteerd worden.
Wel gratis zorg voor asielzoekers, want zij krijgen gratis zorg, en ook voorrang voor een sociale huurwoning, maar Nederlanders die op een woning zitten te wachten mogen nog wat langer van deze premier in de kou blijven staan.

Mevrouw de voorzitter,
Premier Rutte noemt zich de premier van alle Nederlanders. Maar hij is de koning van de asielzoekers. De weldoener van Afrika en Griekenland, en de sloper van de zorg in Nederland. Nederland wordt geregeerd door een elite die haar prioriteiten niet meer op een rijtje heeft.
Het kabinet staat totaal los van de werkelijkheid. Niemand in Nederland, op wat verdwaalde D66’ers na, wil dit plan van de Europese commissie.

Vz,
Wat moet gebeuren is geen enkele asielzoeker in Nederland toelaten. Geen enkele! Genoeg is genoeg!
We hebben al meer dan genoeg asielzoekers in Nederland. Stuur ze allemaal terug. Net als Australië doet. Een fatsoenlijk land. Stuur ze terug, stuur ze veilig terug!
En laat die steenrijke landen uit de Arabische wereld, zoals Saoedi-Arabië en de Golfstaten, die nu niets doen, laat die landen hun opvangen of voor hun opvang in Noord-Afrika betalen.

Vz,
Het wordt eindelijk eens tijd dat we ophouden met het weggeven van ons land. We moeten ermee ophouden met die open-grenzenpolitiek en de halve wereld Nederland binnenlaten. We moeten ermee ophouden dat we ons geld blijven weggeven. Miljarden van ons geld, ieder jaar opnieuw, via ontwikkelingsgeld naar Afrika, naar asielzoekers met onzinnige plannen als deze, naar de wereldvreemde elite in Brussel. En ik vraag aan de minister-president, houd daar mee op. Besteed dat geld hier in Nederland. Besteed dat geld voor onze eigen mensen. Dat zijn de mensen die wij hier vertegenwoordigen. Dat zijn de mensen die ons gekozen hebben. Dat zijn de mensen voor wie wij hier staan. Zij verdienen onze prioriteit, niet de mensen uit Afrika.

Vz, genoeg is genoeg. Dat plan naar de prullenbak. Geen asielzoeker er meer bij. En daarom sluit ik af met de volgende motie:
De Kamer, gehoord de beraadslaging, verzoekt de regering het herplaatsing- en hervestigingsplan van de Europese Commissie af te wijzen en er zorg voor de dragen dat geen enkele asielzoeker meer tot Nederland wordt toegelaten, en gaat over tot de orde van de dag.”

13 gedachten over “Geert Wilders: “Stuur ze terug!”

 1. ‘Minder asielzoekers’ Geert? Pas maar op of uw halve partij gaat er weer vandoor…Je woont tenslotte in een door en door links land.
  Maar Oostenrijk is het menens: geen asielzoekers meer, en de dienst Vreemdelingenzaken mag zich alleen nog bezighouden met repatriëringen.
  Vergelijk even met D…

  • De Beierse minister Herrmann heeft terug ontdekt waarom grenscontroles deugen. Als ze tijdens de G7 top terug werden ingevoerd heeft de Bundespolizei (let op het woord Bundes en niet Deutsche) alleen al in Beieren 150 strafdaden blootgelegd, 60 man vastgenomen en 8600 inbreuken tegen het verblijfrecht vastgesteld. En dat slechts aan de Oostenrijks- Duitse grens. Herrmann wil nu verder Schleierfahndungen doorvoeren. Dat zijn grenscontroles in het binnenland die op verdenking worden doorgevoerd en niet werkelijk als grenscontrole gelden. Dezelfde maatregelen zou de politie van Saksen, Brandenburg en Mecklenburg-Vorpommern mogen nemen. Als ze willen natuurlijk.

   • Die willen ntl niet. Het Beierse platteland is de enige conservatieve regio in gans D.

 2. Dan zijn er die durven beweren dat Geert een racist is of vreemdelingenhater . Niets is minder waar maar als je opkomt voor je eigen volk , cultuur , leefgewoonte en je centjes . Dan krijg je de stempel van vuile rechtse fascist . Ze terugsturen , dat zou onmenselijk zijn , een brug te ver ! Ze zouden die rubberbootjes gewoon moeten doorsturen naar de USA

 3. Ik kan de reactie van Rene (ex-collega) volledig beamen. Obama dwingt de Europese landen asielzoekers aan te nemen, doch als gekende zeevaartnaties kunnen wij deze brave mensen in vol vertrouwen (inclusief de nodige luxe) overbrengen met onze passagiersschepen naar hun beloofde land Amerika. De kostprijs voor overbrenging en het feit dat Obama hen welgelegen is kan de belastingbetaler tot blijheid verheffen.

  • Ook Bush was die mening. Waarom de VS daarentegen de langste afsluiting ter wereld hebben geplaatst op de grens met Mexico blijft een raadsel.

  • We duimen, al vinden we het niet verstandig victorie te kraaien vooraleer de zege behaald is.

   • Om de reden die wij aangevoerd hebben: het vel van de beer niet verkopen voordat hij geschoten is!

 4. Stuur ze terug!! In eerste plaats dienen de verraders ontmaskerd te worden en geneutraliseerd. Bij gebreke hieraan, blijft dit :”Stuur ze terug” een holle slogan.
  Begin dan ook met het sluiten van de grenzen, en maak de rest dat al “binnen zit” duidelijk dat ze hier nooit of nooit rechten kunnen krijgen, uitgezonderd één: “het recht om te vertrekken”.
  Zolang dat de verborgen agenda’s niet op tafel gegooid worden om de samenzweerders te ontmaskeren, gaat er niets veranderen.
  Aan gebrek aan kennis kan het zeker niet te wijten zijn. Het internet staat er immers vol van.
  Wat is dan het probleem ?? Lafheid!!!
  Wilders zegt heel wat interessante zaken, maar over het voornaamste zwijgt hij dus. Zoals zovelen anderen!! Gezien de ernst van de toestand, is de tijd dan ook gekomen om naam en toenaam te noemen van de samenzweerders en de handlangers in de respectievelijke landen.
  Ook de “kiezers” die voor deze verraders stemmen moeten aangepakt worden.
  Bij gebreke hieraan zitten we hier binnen 100 jaar nog te luisteren naar dit eeuwige gezaag en gezeur.(en dit in de veronderstelling dat we er nog zouden zijn, wat zeer twijfelachtig is.)
  Wat de import van terroristen betreft via deze invasies.. dit is ook de bedoeling, men dient immers te beschikken over mannen met “ervaring” zowel wat vechten als verkrachten betreft, voor wanneer de boel ontploft in het Westen.
  Dit werd ten andere voorspeld in een CIA rapport voor 2020.

Reacties zijn gesloten.