Nog een verwarde eenzaat…

… die absoluut niets met de islam te maken heeft

Opdracht: Maak een zin met volgende woorden: “man, mes, twee slachtoffers, Allahu Akbar…”
Oplossing: “Een verwarde jonge man met identiteitsproblemen voelde zich bedreigd door twee rechtsextreme dolle mina’s en hield ze op een armlengte afstand met een mes.”

Meer info…

4 gedachten over “Nog een verwarde eenzaat…

 1. Hierzie,het betere bochtenwerk van *schijtlaars*jambon,heel die partij is verwaterd tot een ordinaire graaierspartij en als ze niet snel de Vlaamse kaart terug trekken zullen ze hopelijk zwaar afgestraft worden in de volgende verkiezingen!!Vlaanderen moet NU reageren en dreigen met eenzijdig uitroepen van de onafhankelijkheid als de Franstaligen niet meewillen!!!
  Waar zit belet,van rompuy,van brempt en de rest van de pamperbende uit de EUSSR???

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/jambon-over-geweld-in-catalonie-europa-moet-spanje-eerst-tot-de-orde-roepen~a79f2fcc/

 2. Het is een schande om tegen dergelijke creaturen in je maatschappij te demonstreren.
  In Göteborg waar ze ook al één en ander met de Akbar aanhangers meemaakten, demonstreerden verleden zaterdag de Noordelijke Weerstandsbeweging (Nordfrontse). Volgens de Jüdische Allgemeine die het bericht bracht, allemaal Nazis en antisemieten die ‘strijden tegen het binnen komen van vluchtelingen, migranten en zionistische elites’.
  In Duitsland is de wet gestemd dat: kritiek op Israël en zionisme onder de noemer antisemitisme valt en bijgevolg een strafdaad en strafbaar is.

  Wedden dat dit goede voorbeeld binnen afzienbare tijd ook door andere correcte democratieën zal gevolgd worden?

 3. Waarom? Wat uniek is voor de islam, is dat het zegt dat je naar de hemel gaat als je ‘ongelovigen’ vermoord. Andere geloven zeggen juist dat je naar de hel gaat voor moord.
  Vandaar dat zelfmoordaanslagen in naam van de islam zo aantrekkelijk zijn voor voormalige criminelen (zie de aanslagen in Brussel en Parijs).
  Want, zoals deze Palestijnse geestelijke uitlegt, “alle zonden zijn vergeven bij de eerste golf bloed”:
  https://likud.nl/2014/03/alle-zonden-zijn-vergeven-bij-de-eerste-golf-bloed/

Reacties zijn gesloten.