NL werd mede bevrijd door Marokkanen.

cartoon_1
Na de Tweede Wereldoorlog is er alles aan gedaan drie mythes in stand te houden. “Nederland heeft veel geleden”;
“Nederland heeft zich kranig verzet” ;
“Na WOII was alles weer in orde”.
De herdenkingen in de maand mei proberen op verschillende manieren en met wisselend succes deze mythologie in stand te houden.

Moslims die in Nederland willen integreren, doen er goed aan zich aan te sluiten bij de mythes die door de Nederlanders na de WOII zijn gecreëerd. JMNA-bestuurslid majoor Mostafa Hilali is één van de best geïntegreerde moslims ooit in ons land, door in één avond zowel de Joden over de bol te aaien als ook de geschiedenis van de WOII geheel te herschrijven. En dat allemaal op 5 mei tijdens een “Vrijheidsmaaltijd”. Hoe komt het toch dat sommige mensen alles hebben en anderen mensen niets? Is er wel een God?

Voor veel moslims is bevrijding pas geslaagd als ze er zelf een rol in hebben gespeeld. Helaas is het voor de Turken onmogelijk te claimen dat zij eigenlijk Nederland hebben bevrijd.
Turkije was lid van de As van het Kwaad en vocht aan de kant van Hitler Duitsland tegen de geallieerden. Gelukkig is er nog een andere grote moslimminderheid in Nederland: de Marokkanen. Aangezien Marokko destijds een kolonie van Frankrijk was, zullen er heus wel een paar Marokkanen aan de kant van de Fransen gevochten hebben.
Ziedaar het resultaat: Na heel erg veel zoeken zijn er twee oorlogsgraven met Arabische namen gevonden en het wonder is geschied:
Nederland werd mede bevrijd door Marokkanen.
http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2014/05/herdenken-met-moslims.html

12 gedachten over “NL werd mede bevrijd door Marokkanen.

 1. Aan duitse kant vochten ook moslims mee: de Bosnische Handschar devisie, 18.000 man sterk, wilden eigenlijk tegen hun Kroatische landgenoten vechten, maar werden tegen hun zin ook tegen de Russen ingezet.

 2. Of dat ze veel bevrijd hebben laat ik nog in het midden, maar wat ze wel gedaan hebben, zeker in Italië en nadien in Duitsland, dat is verkrachten!!! In Italië ligt deze verkrachtingsterreur nog steeds zeer gevoelig. Het toppunt is dat in Rome in de franse kerk, achteraan in deze kerk, gedenkplaten hangen ter ere van de marokkaanse en algerijnse regimenten, in franse dienst onder de leiding van generaal Juin. (=in feite een eerbetoon aan deze verkrachters!!).
  Waar zitten de feministen in Nederland om op zoek te gaan naar de slachtoffers van de verkrachtingen in Nederland,en elders, en hierover dan moord en brand te schreeuwen.
  Of is er alleen een probleem met de “troostmeisjes” bij de Jappen!!!.
  De ganse heisa hierover in Nederland verraadt een totaal gebrek aan historische kennis over deze materie. Er zal nog een tijd komen dat we ons misschien zullen beklagen dat wij hier toen bevrijd zijn geweest, als men ziet waar we nu op af stevenen. En als ze toen niet verkracht zouden hebben, hebben ze intussen al hun schade ingehaald, en dat is nog maar klein bier vergeleken met wat de autochtone vrouwen hier staat te wachten, als de “islamitische broeders” echt in gang schieten!!!.

 3. Ik lees: “Turkije was lid van de As van het Kwaad en vocht aan de kant van Hitler Duitsland tegen de geallieerden…”
  Nu weet ik wel dat Turkije in WOI bondgenoot was van Duitsland (Duitse keizerrijk) maar dat Turkije aan de kant van Hitler Duitsland TEGEN de geallieerden vocht, dat is nieuw voor mij.
  In de Wikipedia lees ik het volgende:
  De volgende landen steunden de geallieerden, maar vochten niet mee:
  Argentinië
  Bolivia
  Chili
  Colombia
  Costa Rica
  Cuba
  Dominicaanse Republiek
  Ecuador
  El Salvador
  Guatemala
  Haïti
  Honduras
  Irak
  Iran
  Libanon
  Liberia
  Nepal
  Nicaragua
  Panama
  Paraguay
  Peru
  Saoedi-Arabië
  Suriname
  Syrië
  Turkije
  Uruguay
  Venezuela
  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_in_de_Tweede_Wereldoorlog#Andere_landen_die_de_asmogendheden_welgevallig_waren

 4. Ik kan mij niet onttrekken aan de gedachten dat onze Islaaaambroeders momenteel bezig zijn met Nederland te “bevrijden” van onze beschaving en niet alleen Nederland !

 5. Ja, de “noordafrikanen” hebben meegevochten met de Gealliêerden om Italië te bevrijden als “Troupes Coloniaux de France”, maar dàt was eigenlijk omdat het, via Italië de eenvoudigste weg was om… La mère-Patrie te bevrijden.
  Eenmaal dat de Duitsers “buiten-gebonjourd” waren uit hetgeen zij (toén nog) beschouwden als “Vaderland”…zijn de Noordafrikaanse troepen gestopt aan de grenzen… zij hadden (zogezegd) voldaan aan hun plichten tegenover La France.
  MAARrrrr: dàn begon de “propagandemolen” te draaien met een kleine groep dat NIET MEER VOCHT tegen de vijand, doch wél overal in de “bevrijdde gebieden” om shows te geven. (de z.g.n : “Compagnie de Propagande”)
  Zo heeft Fikken, als kleine gast van 10, nog weest kijken naar die donkerdergekleurde mannen op hun paarden die, met wapperende djellabahs, en oude, lange, éénschotsgeweren afvuurden in nagebootste charges tegen een denkbeeldige vijand.
  Dàt spektakel werd getoond in de weiden rond Sint-Andries bij Brugge, en, naar het schijnt, trok die groep wekelijks naar een àndere grote locatie om, wéér diezelfde vertoning te brengen (NIET ALLEEN in belgië, maar eveneens door Nederland) !!! —-> vandààr komt het dat “bepaalde kringen” de huidige bevolking willen doen voorkomen alsof de marokkanen meegeholpen hebben om Nederland te bevrijden.
  Het is, verdomme, nog “maar” 69 jaar geleden dat de WO ll gedaan is, en men wil reeds de geschiedenis-naar-hùn-hand vervalsen. 🙁 —> ècht krapuleus !!!
  (Héél bovenstaand verhaal heeft Fikken al eens uit-de-doeken gedaan op één van de favoriete sites van Angeltjes: Boilingpoints.nl … zo’n +- 4 jaar geleden.)

 6. Ik heb altijd een grote appreciatie voor de reacties op Golfbrekers, en ook voor het werk van de redactie. Maar uit de reactie van Fikken heb ik weer iets bijgeleerd, en dat is altijd meegenomen.

  • Fikken is inderdaad een symbiose van een wandelende encyclopedie, een verklarend woordenboek en een vrouwenexpert.

   • Inderdaad op een bepaalde gevorderde ouderdom kun je jezelf de tittel geven als “vrouwenexpert” het begrip ervaringsdeskundige is verleden tijd , gewoon weggevallen , niet meer van toepassing !

   • Geachte redactie, vooral dat laatste hé. Vandaar dat ik met hem naar femen ga kijken als de kans zich voordoet.

 7. Helaas zal er niet veel meer te leren vallen van Fikken, want …
  op het eind van deze maand wordt hij er, erg-genoeg, reeds 79.
  Een “wandelend” –> voor zo vèr als sloffende-schuifelstapjes nemen nog wandelen kan genoemd worden, “encyclopedie” is men niet vanaf geboorte, doch wordt men stilaan door de school-van-het-leven èn ondervinding (mèt vaak ook “met scha.. èn schande”). 🙁

  • Och Fikken niet aantrekken , ons leeftijdverschil is maar 9 jaar ! Je moogt me gerust “snotneus ” noemen !

 8. Aan het oostfrond hebben meer dan 7 miljoen moslims gevochten voor de bevrijding van Europa. Dat is meer dan er Nederlanders hebben gestreden tegen de bezetter. Tevens werden tijdens de oorlog vrijwel alle vrouwen en kinderen van islamitische soldaten door Stalin in goederenwagons richting Siberie gedeporteerd. Moet je voorstellen, je vecht voor de bevrijding van een ander terwijl je op hetzelfde moment zelf tot slaaf wordt gemaakt, je vrouw en kinderen komen op tijdens deportaties…. Tataren en andere moslims die terugkeerden van het front werden na de oorlog direct op de trein achter hun famillies aan gezet. Pas na 1980 mochten sommige van deze mensen terug verhuizen naar de Krim, de Kaukasus en de Wolgaregio.

Reacties zijn gesloten.