Voortaan te lezen in uw kwaliteitskrant

MM900236531[1]In De Standaard zijn we stilaan wel aan iets gewoon geraakt, maar dit is erover,  vér erover.  Voortaan zal u één keer per week – waarom niet dagelijks? – de geestverruimende opiniestukken van Abou Jajah kunnen lezen in deze kwaliteitskrant.  Wat de redactie bezield heeft is ons niet bekend.  Waarschijnlijk zitten de grote aantallen abonnementen van Jajahs achterban er voor iets tussen.  Of de talrijke advertenties van bevriende bedrijven.

Wordt zonder enige twijfel vervolgd op Golfbrekers.

AJJ

Joods Actueel

Golfbrekers: Hezbollah terrorist

Met dank aan Willy DR voor de tip.

 

7 gedachten over “Voortaan te lezen in uw kwaliteitskrant

 1. Als ge dat niet gelooft …..dan…….
  De foto toont Abou Tja Tja , kort na zijn bekering tot het Christendom. Met zijn wapen houdt hij enkele kopstukken van de PS , Sp , liberalen en ditto correcten in bedwang . Hij beschuldigt hen van hoogverraad en legale diefstallen ten nadele van het volk en wat erger is hun misleide kiezers ! . Hij kan maar niet begrijpen dat zij de Islam steunen , omdat die zogezegde godsdienst al zoveel leed en mensenlevens hebben gekost . Hij is volledig “pro Israel ” geworden en zal alles doen wat in zijn mogelijkheden ligt om Hezbollah en de Joden te laten samenwerken aan verschillende economische projecten en ze laten verbroederen met dans-matinees te organiseren . Verder wil hij een “tien om te zien ” naar het voorbeeld van VTM , waarbij Joden en Palestijnen hun top hits presenteren ! Een kookprogamma SOS Ahmed Tannebaum . Een jeugdprogramma met nonkel Mohamed en tante Fatima , met de titel ” vrolijke vrienden , dat zijn wij ” in vervanging met de ” kleine terrorist”. Ik zou zeggen “eindelijk” Abou Tja Tja heeft het licht gezien samen met zoveel Jihadisten., die plots enorme gewetensbezwaren kregen
  “”””Ik weet het is het allemaal “flauwe Kul” maar het was voor mij toch plezant om het te schrijven !!

 2. Om als krant zo laag te vallen moeten er wel bijzondere belangen op het spel staan.
  Wie wordt er hier “gekocht” of “gechanteerd” ??? Na WO II zijn er veel meer vervolgd, gebroodroofd en ook tegen de muur gezet, voor heel wat minder!!!
  Het wordt dan ook tijd dat men in Vlaamse kringen, de belgische media in Vlaanderen, dan ook gaat omschrijven als een “sovjet-achtige verraders- en collaboratiepers”, in dienst van de belgische bezetter. Hierbij komt dan nog dat het importeren van vreemdelingen door de bezetter als wapen tegen de autochtonen, immers een wapen is dat zo oud is als de straat. Het komt er dan ook steeds op aan een juiste analyse te maken van het probleem, en dit te verwoorden met het juiste taalgebruik, dat aan duidelijkheid niets de wensen over laat.
  (cfr. het motto = de aanval is de beste verdediging).

 3. De schrijfsels van deze hezbollah gezant zijn reeds enkele maanden te lezen in de schandaard.Niet lang na zijn blijde terugkeer uit zijn homeland naar dit onland der ongelovigen begon hij met deze epistels.Ik herinner me nog goed zijn eerste bijdrage die flink gekruid was en waar de echte Aboe zijn gang kon gaan. Blijkbaar was deze(gezien de vele negatieve lezersbrieven hierop) ietsje te “pikant” want bij zijn volgende inzendingen kon ik mij niet van de indruk ontdoen dat zijn hand werd vastgehouden wanneer zijn vingers de hard op de trekker van zijn schietgeweer duwde.De toon werd zachter en zalvend. De geuren van zijn braaksels blijven echter altijd hetzelfde. Het is en blijft een oproekraaier en terrorist die op onze kosten zijn “kots” mag uitstorten .

 4. En dat van media die Dewinter, Annemans en consoorten niet aan het woord laat wegens ‘te controversieel’…

 5. Wie zich een beeld wil vormen van de redactie van deze krant, moet onderaan de pagina ‘Contact’ aanklikken, en dan de tronies van de hoofdredactie aanschouwen.

 6. Vroegere medewerkers van De Standaard die gratis gewerkt hebben om de krant boven water te houden draaien zich om in hun graf. Onder hen oud Pallieterke medewerker Joe De Troetsel die ik persoonlijk kende.

 7. Hezbollah aanhangers zijn in hoofdzaak sjiïeten en strijden ook in Jajah zijn geboorteland Libanon. Benieuwd hoe Abou een tekst uit het Rechtenleerboek van de sjiïet Komeini – Allah heeft intussen zijn ziel- in zijn rubirek zou verdedigen : “een man kan sexuele lust voor een kind zo jong als een baby hebben. In ieder geval mag hij niet binnen dringen – maar sexspelen zijn wel toegestaan. ” Rechtenleerboek Tahrirolvasyleh, 4 Band Gom/Iran 1990.

Reacties zijn gesloten.