2 gedachten over “Nigel Farage geeft zijn mening over de Griekse verkiezingen en de toekomst

  1. OPGEPAST VRIJE MENING, Golfbrekers en zij die een reactie plaatsen!!!
    Thilo Sarrazin meldt op 06.02 :
    een beambte bij het Duitse ministerie van Justitie verwittigde Sarrazin met ontzetting dat Europa een nieuw speeltje in de maak heeft. Ze speelt met de idee van een Europees openbaar ministerie zonder dat er een Europees strafrecht noch strafprocedure bestaat. Dat Europees openbaar ministerie zal in de toekomst een aanklacht kunnen indienen als het hen bevalt. De beambten van het ministerie van Justitie in Duitsland hebben niet eens een aanspreekpunt waar ze hun bedenkingen kwijt kunnen. Op de werkvloer wordt gezegd dat dit door een hogere politieke instantie gewenst wordt en het uitvoerend ambt dringt er zo snel mogelijk op uitvoering aan om alle erger in Europa te voorkomen.

  2. En de Griekse minister van justitie, Yanis Varoufakis, heeft zijn mening over Merkel bekend gemaakt : vrouw Merkel is een pragmatische, ervaren politica. Zo gauw ze voelt dat de stroming zich van haar weg beweegt, laat ze zich met de stroming meevoeren. We moeten er ons van verzekeren dat de veranderingen in het Griekse programma groot genoeg zijn en dan Merkel een verpakking aanbieden die ze aan haar parlementsleden kan verkopen. Tevens moeten wij er voor zorgen dat de veranderingen niet alleen voor Griekenland gelden, maar ook voor andere landen zodat ze aan de eindeloze crisis kunnen ontkomen.

    Intussen heeft Griekenland 9000 staatsbedienden terug in dienst genomen die wegens te grote afwezigheid, luiheid en gefoefel ontslagen werden. Ook de overeengekomen privatisering plannen voor energie worden stop gezet, binnenkort worden 300.000 arme Grieken zonder betaling van stroom voorzien. Griekenland maakte daarmee de aankondiging om de overeengekomen consolidering maatregelen, wat een voorwaarde was tot de schuld herschikking, stop te zetten waar.

Reacties zijn gesloten.