4 gedachten over “Twietjes

  1. Lieve(n) Boeve , je bent op de goede weg , wat de nieuwe schooluniformen betreft , alleen zijn de rokjes wat kort , blote benen,wat een schande . Ik heb mijn lager onderwijs genoten in , een “echte” onvervalste Katholieke school , het Sint Henricus instituut , oude Steenweg te Antwerpen aan het Tjings Tjangs plein . Toen waren de Christelijke Scholen , nog niet beschaamd voor hun geloof en overtuiging . Hoe moet het nu verder , wat gebeurt er met het kruisbeeld dat , in alle klaslokalen , de ereplaats kreeg ? Het kruisteken maken voor aanvang van de les ? Hoe en aan welke uiterlijkheden kan ik nog ervaren dat het een “Katholieke School betreft ? Heeft een pastoor of priester nog toegang tot de school , is hij nog welkom ?……Ik wil gerust mijn kinderen naar een Islam school sturen , maar dan onder de volgende voorwaarden ! Om te beginnen , verbod op halal voedsel , geen hoofddoeken toegelaten en geen arabische taal onderling , alleen maar ” Nederlands” .Enkel het feit dat moslims hun kinderen laten inschrijven in een school van “ongelovige” varkens en apen , dat spreekt boekdelen . Dat hoort bij hun progamma ! ze halen onze godsdienst onderuit .De Heer Boeve zit al op zijn knieen nog een beetje en hij gaat plat op den buik . Zielige Verrader !

  2. Nog liever het heel katoliek onderwijs van Vlaamse bodem dan mijn kleinkinderen in een school met achterlijke gewelddadige barbaren verstoken onder vodden.
    ONZE NORMEN & WAARDEN zijn ons heilig en niet die achterlijke bullshit van dat zandbakvolk.

  3. Ik denk dat hij het katholiek onderwijs volledig zal kapot krijgen en mocht ik nog kinderen hebben in het katholieke onderwijs ik trek ze eruit

Reacties zijn gesloten.