#NietMijnRegering

Protestrit naar Brussel

Dat het initiatief van het Vlaams Belang een succes was, moest zelfs Bart De Wever in de 7de Dag toegeven… waarbij hij tegelijkertijd hautain de uitgestoken hand van Tom Van Grieken afwees… Realiseert hij zich niet dat hij het Vlaams Belang een pluim geeft door te stellen dat ze niet aantrekkelijk is voor andere partners? Of is hij zodanig gekneed, doordrongen van de retoriek der belgicistische machtspartijen dat hij zich slechts kan omringen met “partners” die Vlaanderen keer op keer verraden? Wie bij de hond slaapt…

Heeft Bart De Wever nog een wens? Ja, hij wil het kiessysteem hervormen… om het Vlaams Belang te kunnen uitschakelen. En wij maar denken dat het land b, de monarchie, de francofonen vooraan op zijn wenslijst stonden om uiteindelijk een onafhankelijke republiek Vlaanderen te kunnen realiseren. We citeren:

“Zodat je naar een grote blokvorming gaat en naar grotere partijen. Zo zal je wellicht in het noorden en in het zuiden dominante grote partijen hebben en die twee moeten dan met elkaar een finale deal maken die een confederalistische deal zal zijn. In landen waar dit bestaat heb je ook extreme politici, maar die zijn dan meestal drukking binnen een veel groter geheel waardoor het wordt afgevlakt of ze verdwijnen omdat ze slechts tijdelijk in opstoot zijn.”

‘Alleen zo gaat die laatste het moeilijk hebben om nog veel zetels te halen en kan je na verkiezingen snel tot een akkoord komen met dat andere blok’, zegt De Wever. Zo komt België volgens De Wever de facto in een confederalisme terecht. ‘Het kiessysteem moet worden herzien voor we het land kunnen herzien’, aldus De Wever.

En wat als het Vlaams Belang de grootste partij van Vlaanderen wordt? Als ze erin slaagt de ontgoochelde N-VA kiezer te lokken? Wat dan? Een tête à tête met de “grootste partij van Wallonië” om het Vlaams Belang te laten verbieden? We zijn ervan overtuigd dat de zgn. “democratische” regeringspartijen, die stilaan op weg zijn de kiesdrempel niet meer te halen, gewillig mee aan de kar zullen trekken.

Het Vlaams Belang belooft dat dit slechts het startschot van protest is tégen de anti-Vlaamse regering die op het punt staat gerealiseerd te worden.

U kunt hier de toespraken lezen van:

4 gedachten over “#NietMijnRegering

 1. Mij zal voor altijd de uitdrukking van Bart De Wever zijn gezicht blijven wanneer hij moet vaststellen dat het VB protest een zeer geslaagde stunt was. Angst en haat in het kwadraat. Angst omdat hij niet meer de leider is en voorbij gestoken word door een zeer gedreven en to the point Tom Van Grieken. Haat van uit het diepst van zijn gedachten en uiteindelijk kleur moet bekennen dat zijn project enkel en alleen bedoeld was om de macht te verwerven maar niet om de Vlaming te geven waar hij recht op heeft, namelijk een Zelfstandig Vlaanderen.
  Bart De Wever is een ziekelijk man geworden zonder het zelf te beseffen. Zijn haat tegenover het VB laat hem de echte realiteit vergeten. Zelf ben ik een tegenstander geworden van toen hij na zijn verkiezingsoverwinning uithaalde naar het VB en de kiezers van die partij ging kelen. De identieke woorden die al de linkse partijen met hun adoratie voor de Islam graag horen. Adieu Bart en tot nooit meer .

 2. Het is verheugend dat zoveel VOLKS-mensen hun zondag opgeofferd hebben voor het begin van verzet. De leiders van de Vlaamsnationale politieke partijen mogen NOOIT meer het strijdbeginsel – en al de eenvoudige, oprechte – militanten verloochenen.

  Als promotor van de Vlaamse symbolen : op de beelden zag ik dat eigenlijk bijna niemand nog met de VL- een leeuwenklevers op de auto rijdt. Dat is elke dag reclame voor een vrij Vlaanderen. Ook leeuwenspeldjes zijn belangrijk, zoals Roza De Guchtenaere ze al voor de oorlog promootte.

  Als we buiten komen, kunnen we steeds tonen dat we Vlaams-nationalist zijn.
  Niet enkel op een betoging!

  • Ik Maurice heb al van in1999 een VL sticker op mijn auto. Toen der tijd werden die op speciale aanvraag gemaakt met uw nummerplaat erbij. Nooit last van gehad. Hoop ook dat men zijn Vlaming zijn uitdraagt door bvb in Brussel ten allen tijde Nederlands te spreken.
   mvg

 3. Mijn steun én inzet voor Het Vlaams Belang is al jaren 100% en dat zal niet veranderen, integendeel, dagelijks maak ik vrienden en kennissen warm om zich in te zetten voor Het Vlaams Belang zodat onze kinderen en kleinkinderen nog enige toekomst krijgen.
  Kijk eens naar de lijsten van die groene importeurs van ellende en je ogen vallen uit, op alle lijsten vreemdelingen……, daarom mijn oproep: verbod op dubbele nationaliteit en verbod op stemrecht voor vreemdelingen.
  Als iemand tegen me begint over mensenrechten zeg ik steeds “tegenover mensenrechten staan mensenplichten” maar daar spreken ze nooit over……, waarom niet?????

Reacties zijn gesloten.