3 gedachten over “Niet genoeg?

 1. Nooit cijfers van Links vertrouwen. Arm is volgens hen een gezin dat minder dan het gemiddelde verdient, en bovendien is kansarm ook arm in hun ogen. Vetarm mss ook.

 2. Om te begrijpen wat hier in feite gebeurt is het nuttig te verwijzen naar de toestand in de USA. Zie bruggetje hierna.
  http://www.examiner.com/article/obama-regime-proactively-facilitating-human-trafficking-over-mexican-border
  Inzake de Cloward-Piven strategie waarvan melding in het voorgaande bruggetje is er een uitleg op wikipedia. Zie bruggetje hierna :
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cloward%E2%80%93Piven_strategy
  Een meer duidelijker uitleg vindt men op de webstek van Henry Makow :
  http://www.henrymakow.com/obama-personifies-cloward-pive.html
  Het doel is de staat om te vormen tot een socialistisch -marxistisch systeem, waar er een meerderheid is, die leeft op kosten van de staat.(en op kosten van een minderheid die hiertoe bijdraagt). Om dit te bereiken moet er eerst chaos komen, zodat nadien draconische maatregelen kunnen genomen worden. De massale immigratie draagt hier in belangrijke mate toe bij. In feite is er geen verschil meer tussen de USA en de EUSSR.
  De voormelde elementen bevestigen eens te meer dat de massale immigratie er op gericht is onze westerse beschaving te vernietigen.

 3. Het is heel normaal en vanzelfsprekend dat socialisten meer en meer armoezaaiers aantrekken . Een socialist houdt niet van een kapitalist . Zij omringen zich met de verworpenen der aarde en delen hun lot , tot hun eer en glorie . Geen enkele “niets hebbende , behalve lege zakken” zal het in zijn hoofd halen om voor een partij te stemmen die “kapitaal gezind zijn” Dat is het geheim van het jaaaarenlange succes van onze rode broeders . Niemand zal mij tegenspreken ! Ik ken geen enkele Pss-er of Sp aawer die door zijn mandaat rijker is geworden . Integendeel . Die nieuwe club “ik heb honger geef mij iets te eten aub” of kortweg PvDa is in de sporen getreden van de nieuwe generatie “weldoeners” . Niet alleen kennen zij succes bij de minder bedeelden maar ook bij de “armen” van geest ! Zou men armoe lijden om een mondje meer ? Laat de sukkelaars tot mij komen . Vlaanderen is en blijft solidair !! of een boks op jullie sm….

Reacties zijn gesloten.