Naar verluidt is er een toename van ‘fascistisch geweld’ in de VSA

Afbeeldingsresultaat voor fascist america cartoonUiteraard is Donald Trump de schuldige.  De fascisten voelen zich gesterkt, aangemoedigd.  Schijnt het. Se non è vero, è ben trovato.

Linkse groeperingen gaan in het verweer en organiseren zelfverdedigingscursussen.  Een typische vertegen-woordigster van de belaagde medemenschen mag bij Tucker Carlson van Fox news komen uitleggen waarom zij een ‘gym’, een fitnesscentrum speciaal voor de door fascisten belaagde linkse burgers wil oprichten.  In Chicago dan nog wel, waar er in de eerste helft van dit jaar zo’n 2000 schietpartijen genoteerd werden.  Wil de bange madam nu echt komen vertellen dat blanke Trumpfans hiervoor verantwoordelijk zijn? En wat betreft de aangehaalde statistieken over het geweld der blanke nationalisten waardoor de arme Naila niet meer buiten durft te komen, krijgt zij te horen dat haar statistieken verzonnen zijn.    Tucker komt helemaal op dreef als hij haar de vraag stelt hoeveel van de 2000 moorden door de gevreesde rechtse zakken begaan werden.  Boeit Naila niet, zij is slechts geïnteresseerd in de haatmisdrijven.    Naila ging de mist in toen ze het had over de moord op een 17-jarige moslima in Virginia die van haar moskee naar Mc Donalds ging.  Waarop Tucker vragend stelde “was dat geen “illegal alien”? Een illegale immigrant, waarschijnlijk afkomstig uit El Salvador.  Oeps, slecht voorbeeld van fascistische blanke haat…

Ze zoeken nog sponsors…

 

1 gedachte op “Naar verluidt is er een toename van ‘fascistisch geweld’ in de VSA

  1. Als er iets fascistisch is EN gewelddadig, zijn het de (s)linkse organisaties en hun vriendjes de mozlims… verder moet je niet zoeken.

    En het (nep) nieuws wordt ook daar ‘verzorgd’ door (s)linkse media…
    met bv. CNN op kop (Crescent News Network, weet je wel)

Reacties zijn gesloten.