Naar een Belgisch Fort Wood

Naar een Belgisch Fort Wood

De Belgische militaire inlichtingendienst houdt zestig extremistische moslimmilitairen scherp in het oog. Onder hen zijn ook vijf onderofficieren. Maar volgens Defensieminister Vandeput worden zij niet gearresteerd en zelfs niet ontslagen, want… in België bestaat godsdienstvrijheid. Moet die misschien ook gelden voor religieuze nazi’s die vinden dat joden, christenen en yezidi’s vermoord moeten worden als ze zich niet bekeren?

Volgens de Duitse contraspionagediensten zijn minstens negenentwintig voormalige soldaten van de Bundeswehr naar de IS-staat vertrokken.  Sinds 2007 werden tweeëntwintig Bundeswehrsoldaten als fundamentalisten geïdentificeerd. Daarvan werden er zeventien ontslagen.

De DPSD, de dienst die instaat voor de beveiliging van de Franse strijdkrachten, waarschuwde al in 2013 voor de groeiende radicalisering van moslims in het Franse leger. In januari 2015 moest de Minister van Defensie toegeven dat tien Franse militairen gedeserteerd waren en zich hadden aangesloten bij IS. Onder hen waren commando’s, parachutisten en experts in explosieven. Enkele maanden later maakte president Hollande bekend dat vier terroristen waren gearresteerd, onder wie er één oudgediende van de marine. Ze waren van plan een marinebasis binnen te dringen om daar een hogere officier te ontvoeren en te onthoofden.

De zwarte Amerikaanse sergeant Hasan Akbar gooide op 23 maart 2003 handgranaten in een tent waar zijn collega-militairen sliepen en probeerde in de chaos zoveel mogelijk soldaten neer te schieten. Er vielen twee doden en veertien gewonden. Hasan Akbar heette eigenlijk Mark Fidel Kools. Hij was een geboren Amerikaan, maar na zijn bekering tot de islam had hij zijn naam laten arabiseren.

Nidal Hassan, een genaturaliseerde Jordaniër die in een medisch centrum van het Amerikaanse leger in Fort Wood werkte, schoot daar op 5 november 2009  dertien militairen dood en verwondde er meer dan dertig. Tijdens de moordpartij schreeuwde hij “Allahu Akbar!” Hij had zijn radicale islamitische standpunten altijd openlijk verkondigd, maar de militaire overheid had dat systematisch genegeerd.

Naser Abdo was de zoon van een Amerikaanse moeder en een Jordaanse moslim. Hij werd beroepsmilitair, maar weigerde naar Afghanistan te vertrekken voor de oorlog tegen Taliban. Als moslim wilde hij geen andere moslims doden. Er werd kinderporno op zijn computer ontdekt, hij werd voor de krijgsraad gedaagd en tenslotte deserteerde hij. Hij kon in 2011 op het nippertje gearresteerd worden toen hij op het punt stond een bomaanslag te plegen op een restaurant waar veel militairen kwamen. Het doden van Taliban druiste in tegen zijn islamitische geweten. Het vermoorden van zijn eigen collega’s duidelijk niet.

De ervaringen met moslimsoldaten in Frankrijk, Duitsland en de VS zijn natuurlijk een schitterende praktijktest van het soort waar onze politici zo verzot op zijn. Ze zijn een indicator voor de te verwachten gevolgen van hun waanzinnige aanwervingsbeleid voor moslimmilitairen. Maar wie de onzinnige uitleg van de minister heeft gehoord, weet nu al dat die alarmsignalen straal genegeerd zullen worden. Tot een moslimsoldaat een bom laat ontploffen in een officiersmess. Of een fatale tip geeft aan een terrorist. Dan zal dezelfde minister allicht met een treurig gezicht komen verklaren dat niemand dat had kunnen voorzien of voorkomen, dat het niets met de islam te maken had, en dat we niet gaan discrimineren op basis van religie. Zelfs niet om mensenlevens te redden. We blijven doen alsof er geen probleem is met moslims, zelfs niet met radicalen, zelfs niet in het leger. We houden die fictie vol, desnoods tot er een Belgische versie van Fort Wood volgt.

     Marc Joris

Nvdr:  Op de webstek van www.paracommando.com verscheen er al in 2012 een artikel hieromtrent: Defensie volgt islamitische soldaten.  Onderstaande reactie willen we jullie niet misgunnen:

“Ook dit verbaast me niks.

Als het om een Amerikaanse brulkikker gaat dan wordt deze uitgeroeid.
Als het om een Amerikaanse eik gaat dan wordt ie omgekapt.
Als het om een Aziatische tijgermug gaat die dengue kan verspreiden dan worden ze uitgerookt.
Als het om een Aziatische karper gaat dan is er geen geld genoeg om verspreiding in de rivieren te voorkomen.
Met de tijgermossel ook al hetzelfde.
Maar owe als je iets durft te zeggen van een Moslim want dan wordt het kot te klein en zullen diezelfde groenen (lees met groen overspoten rode communisten) jouw het mes op de keel zetten.

We hebben eeuwen nodig gehad om onder het juk van onze eigen kerk vandaan te komen , waarom moeten we nu dan ietsje gaan omarmen dat nog eens een paar eeuwen nodig heeft om hetzelfde te bereiken?

Er is verbetering op komst men durft het zelfs al in de krant te zetten en er een naam aan te geven.

Voordat er me iemand uitschijt voor vuile rascist let wel even op.
Bij mij werken er Boedhisten, Christenen en Mosilims gewoon met mekaar voor hetzelfde salaris en met dezelfde voorwaarden.
Ik respecteer hun geloof en zij respecteren (of geven mij de indruk ) dat ik in niks behalve mezelf geloof.

Nu nog even nakijken waarom het bij de aanwerving misloopt maar waarschijnlijk gaan ze dan de boodschapper weer vervolgen.
Probleem is dat men geen to the point vragen mag stellen want anders heb je een probleem.”

2 gedachten over “Naar een Belgisch Fort Wood

 1. In 2006 werden 5 militairen aangehouden op verdenking van “rechts terrorisme”. Tot op heden werden zij niet veroordeeld, maar zij zijn wel uit het leger gezet. Onnodig te zeggen dat dit autochtonen waren, zeker?

 2. Mr Joris,
  “We blijven doen…..” en “We houden de fictie vol….”!!!enz…
  Is het niet mogelijk die “We” beter te verduidelijken. Ik ben daar in alle geval niet bij en ik veronderstel het overgrote deel van de lezers van Golfbrekers evenmin.
  Om een verklaring te vinden voor de door U beschreven toestanden, komen we immers terecht bij diegenen die in Brussel, Parijs, Londen, Berlijn, Washington….. de werkelijke macht in handen hebben… en dus ook bij diegenen die daar de “sleutelposities” bezetten, en dan ook de echte beslissingen nemen die de oorzaak zijn van de door U beschreven levensgevaarlijke toestanden.. die eenvoudiger kunnen omschreven worden als met het binnenhalen van het Paard van Troje en de 5de colonne.Zoiets noemt men “hoogverraad”.
  Dit is ook van aard te vallen onder toepassing van artikel 115 van het S.W. waar in een maandblad van het Vlaams Belang ook werd naar verwezen.
  De door U beschreven toestanden in de VSA zijn het rechtstreeks gevolg van de dramatische immigratiewetten van 1965, waarbij de sluizen vierkant werden opgezet voor de vreemdelingeninvasies(en waarbij het niet alleen gaat om islamieten). Gezien U over de immigratie in de VSA ook een artikel heeft geschreven in een maandblad van het Vlaams Belang weet U misschien iets meer over de “verborgen agenda’s” die er achter deze immigratiewetten van 1965 schuil gingen, want het organiseren van een dergelijke invasie gebeurt niet zomaar. Het gaat hier immers om het aanwenden van de immigratie als massavernietigingswapen!!.(zie mijn publicatie hierover op Golfbrekers).

Reacties zijn gesloten.