N-BA

NVA nieuw logo N-BAVeel blauwer kan de partij van Dewever en co niet worden.  Marc Descheemaecker heeft zich in de politieke strijd gegooid.  Hij heeft de plaats van lijstduwer op de Europese lijst aanvaard.

Waarschijnlijk kwam de man na zijn vertrekpremie van 1.3 miljoen euro bij de NMBS in financiële problemen.  Hij werd wel voorzitter van Brussels Airport, maar daarvoor wordt hij veel minder betaald dan bij de NMBS: 50.000 / 60.000 euro per jaar i.p.v. de riante betaling van 500.000 euro als baas van de spoorwegen.

Hij werd door de N-VA N-BA gevraagd “mee aan de kar van verandering te trekken”. 

In plaats van aan een kar te trekken, had hij er beter voor gezorgd dat de treinen op tijd reden.

We zijn benieuwd of de nieuwe blauwe rekruten van de N-BA zich zondag op de manifestatie voor onafhankelijkheid zullen laten zien.

FVE

 

3 gedachten over “N-BA

  1. Ze zullen er mogelijks bijlopen maar dan alleen voor de schone schijn en voor de NVA is verandering nog meer verdienen

  2. Geachte redactie,
    Ik denk niet dat ze zondag te bespeuren zullen zijn. Dit vanwege te radicaal.

  3. Uit hun getwitter blijkt dat de N BA , hun 1ste partijprogrammapunt laat vallen en niet wil overkomen als een partij die streeft naar Vlaamse onafhankelijkheid. Hun bedrogen kiezers kunnen zich zondag nog voegen in de stoet bij de VVB of zich opnieuw scharen achter de leeuw van de enige onafhankelijkheidspartij. Tot zondag.

Reacties zijn gesloten.