My name is Jacob, Jacob Rothschild

Afbeeldingsresultaat voor jacob rothschildWanneer het geschatte vermogen $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar) van de bankiersfamilie “De Rothschild” onder de wereldbevolking verdeeld zou worden dan zou iedere wereldburger 70 miljoen dollar ontvangen.

Dit is een astronomisch bedrag die het voorstellingsvermogen vér te boven gaat. Zo verschrikkelijk veel geld kan onmogelijk in één mensenleven bij elkaar worden geharkt. Het lijkt zelfs onmogelijk dat zoveel familiebezit opgebouwd kan worden over een aantal generaties. Toch heeft de Rothschild familie dit huzarenstukje geleverd in nog geen tweeënhalve eeuw.

Verneem meer…

3 gedachten over “My name is Jacob, Jacob Rothschild

 1. Als er iemand het adres of E-mail heeft van onze “Jacob” Ik ben bezig met mijn vriendenkring te vergroten. Ik heb helemaal geen interesse in zijn geld want ik heb ook een pensioentje , maar gewoon omdat hij als ouderling zo’n mooi en sympathiek uiterlijk heeft

 2. En kijk eens welke familie er mee op de lijst staat van dé 13 families die deze planeet ‘ bezitten’ :
  Dat verklaart veel van wat er in België gebeurt………

  1. Rothschild (Bauer or Bower)
  2. Bruce
  3. Cavendish (Kennedy)
  4. De Medici
  5. Hanover
  6. Hapsburg 7. Krupp
  8. Plantagenet 9. Rockefeller
  10. Romanov
  11. Sinclair (St. Clair)
  12. Warburg (del Banco)
  13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

  • @Beste Domimique,
   Er lopen in de weiden meerdere koeien die “Blare” heten… maar toch kàn het mogelijk zijn dat die Saxe-Cobourg-Gotha op die bende van Laken slaat.
   Leopold l had (bijna) geen rotte bal toen hij ontscheepte in De Panne : een kleine dekkoffer, een lederen handtas, en… een schilderij (altans volgens de “overleving”).
   Maar… kreeg nog “eregeld” van de Russische
   Tzaar (als voormalig kolonel in het tzaristisch leger)… Hij was ook een oom van Victoria, Keizerin van het “British Empire” –> vandaar een verwijzing naar Windsor ?. Dan komt er nog bij dat hij gehuwd was met Loise-Marie, een Franse prinses —> ook “sponsor” ?
   In ieder geval: zijn zoon, Leopold ll, had geld-genoeg om Stanly’s expeditie te betalen (en làter een afdeling militairen te solderen om de strijd tegen de arabische slavenhandelaars aan te gaan)–> want Congo werd zijn eigendom, dus ware die militairen eigenlijk “soldeniers”.
   De rest van de geschiedenis hebben wij dan op school geleerd. (ook over de uitbuiting van de plaatselijke bevolking)

Reacties zijn gesloten.