Zeg niet smurrie tegen brandstof

Afbeeldingsresultaat voor algen brandstofDe groeiende wereldbevolking en voortgaande industrialisatie maakt dat de vraag naar brandstof blijft stijgen. Vele wetenschappers zijn op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor de fossiele brandstoffen waarvan wij vooral afhankelijk zijn om in onze energiebehoefte te kunnen voldoen. Er zijn al toepassingen voor het omzetten van maïs, sojabonen en palmolie in biobrandstof. Algen zouden een milieuvriendelijk alternatief kunnen bieden  als milieuvriendelijk alternatief voor de vervuilende brandstoffen waarvan de wereld afhankelijk is en de resultaten zijn veelbelovend.

 

4 gedachten over “Zeg niet smurrie tegen brandstof

  1. Darmgassen zijn ook een uitstekende bron voor bio brandstof .De invaders kunnen zich dan toch nuttig maken voor de maatschappij . Zet ze allemaal op een pot met afvoerbuizen naar een centrale en laat ze halal bonen en spruiten eten dat verhoogt de productie

  2. Mais, Soja, en palmolie … drie soorten eetbare voeding, tè gebruiken als bio-brandstof…is wraakroepend (!!!) in een tijdperk waarin nog (tè)-veel mensen (bijna) kreperen van de honger.
    Weeral een laffe daad van de “groene paljassen” die zich geroepen voelen om de wereld te redden via het beperken van het verbruik / gebruik van niet-consumeerbare ruwe aardolie. 🙁

  3. En nochtans laat dit onland al vele jaren electrisch vermogen verloren gaan door de (zoooo geroemde) windmolens-in-de-zee (nog steeds) te laten draaien voor Pietje Snot vermits de centrale om die mogelijke electra op te vangen… nog steeds NIET AFGEWERKT IS.
    Die molens staan daar werkloos op een deel van onze Vlaamse banken… onderhevig aan corrosie van de ZILTE zeebries.
    Fikken wéét het goed-genoeg, want het is maar amper 5 minuutjes per auto van zijn woning.

Reacties zijn gesloten.