Muurveiligheid

Griekenland bouwt muren rondom vluchtelingenopvangcentra. Zoals rondom het Diavata vluchtelingenkamp nabij Thessaloniki, in het noorden van Griekenland. En striktere regels i.v.m. toegang en uitgangsmogelijkheden. De regio werd sinds Mutti Merkel haar armen wijd open sperde en het signaal gaf “kom maar af”, geteisterd door reislustige exoten, die kampeerden op de velden, waardoor de boeren hun gronden niet konden bewerken, waardoor oogsten vertrappeld werden, waardoor de Griekse autochtone bevolking ‘s nachts de slaap niet kon vatten uit angst een zichzelf uitnodigende gast in de keuken (of elders) te zullen aantreffen…

Naar verluidt zou de jonge man, met het recht afgesneden froufrouke “Zij geven ons geen paspoort. Wij kunnen geen huis krijgen. Zij sluiten ons op. Ze zouden ten minste langs één kant de poort kunnen openen. Wij zijn geen dieren.” uit Iran komen. Volgens zijn taalgebruik van het Engels zouden wij eerder vermoeden dat het om iemand gaat die door de Gutmenschen-importindustrie naar voren geschoven is om te protesteren. Dit is geen vluchteling, ook al heeft hij misschien wel Iraanse papieren. Zijn Engels, met een bepaalde tongval, heeft hij niet in Khorramshar geleerd. Bovendien staat hij buiten, aan de straat, niet aan de binnenkant.

Wat worden we verondersteld te moeten geloven?

Dit kamp werd in de loop der voorafgaande jaren verschillende keren geteisterd door een onverklaarbare vorm van zelfontbranding. Beelden van de maand mei 2021:

Let op het pikant detail in de hoek: “DESI Cooking in Europa”, de YT-abonnee die gespecialiseerd is in Indische kookrecepten… (En neen, wij begrijpen ook niet waarom een kookprogramma dit opneemt.)