(N)ooit terug normaal

De rattenvanger van Hamelen - Wikipedia

Er zijn veel mensen die denken dat het ‘ooit’ wel terug ‘normaal’ wordt.
Ik zeg jullie, het is net andersom.
Het gaat steeds abnormaler, gekker en absurder worden.
Al wat menselijk en natuurlijk is, MOET eraan geloven.
Want dát is het plan.
Dat was het van in het begin.
Het ontmenselijken van de samenleving, om ze klaar te stomen voor de fusie van mens en electronica.
De ‘Human 2.0’ heet hij in Claus Schwab z’n boeken.

Op de BBC kwam laatst een ‘expert’ ons zeggen dat huisdieren, katten en honden, een DRAMATISCH effect hebben op de global warming. De teneur loog er niet om. Iemand die in deze zorgwekkende tijden nog een kat of hond wil houden, is een dikke egoïst. Daar kwam het op neer.

De interviewer deed nochtans z’n best om wat weerwerk te bieden, maar tevergeefs.
Waarom wil je nog een kat of een hond als je keuze hebt tussen verschillende elektronische huisgenoten, die zelfs kunnen terug praten?

Bill Gates wil eerst alle koeien van de aardbodem, en daarna de geiten, kippen, konijnen, enz.
Waarom?
Zelfde antwoord.
Dragen bij aan de uitstoot van Co2, dus die moeten verdwijnen.

Denk eraan, als Bill Gates iets wil, dan gebeurt het.
Bill Gates wou een pandemie, we hebben ze.
Gates wil een naald in iedere mens ter wereld, ze zijn er volop mee bezig.
Gates wil de zon verduisteren.
De experimenten zijn aan de gang.
Gates wil al het vlees uit de wereld, de EU is volop bezig met de goedkeuringen van eetbare insecten. En de leveranciers van die insecten, daarin heeft Bill geïnvesteerd.
Dus mochten jullie je afvragen wat ze ons gaan voederen als er geen vlees meer is?
Meelwormen, sprinkhanen, krekels, en weet ik wat nog allemaal van vliegende en kruipende soorten.

Weet je wat het is?
Ze zijn er het afgelopen jaar achter gekomen dat je de massa werkelijk alles kan wijsmaken, en niet enkel dat, maar dat je hen ook alles kan laten doen.
Het mondmasker is daar het mooiste voorbeeld van.
Het werkt niet, het heeft 0,0 effect en toch zet (bijna) iedereen het op.
Waarom?
Omdat zij het zeggen.

Ik sluit af met deze foto hieronder.*
Om nog maar eens aan te tonen dat het steeds gekker en gekker wordt.
De laatste koeien die we nog te zijn gaan krijgen in ons leven, gaan gemaskerde koeien zijn.
Nu iedereen het toch normaal vindt dat mensen mondmaskers dragen, waarom gaan we de dieren dan ook geen mondmasker opzetten.
Ja, in het begin zullen ze het wel ‘raar’ vinden, maar na enkele maanden zijn ze dat gewend.

Dat stelletje achterlijke, immer gehoorzame idioten.
Want vergis je niet, dát is hoe zij ons zien hoor.

Een ‘kudde’, zoals Vandenbroucke het laatst verwoordde toen hij het had over de inwoners van ons land.
Een kudde vee, die je mits de juiste technieken elke kant kan opsturen.
PS: bij het posten van deze tekst, kreeg ik een popup van fb die zegt, ‘berichten waarin ‘’opwarming van de aarde voorkomt, worden doorverwezen naar….’ de rest was ik te laat om te lezen.
Dus blijkbaar gaan we hiervoor ook weer een andere uitdrukking moeten vinden, om niet geflagged te worden op fb.

Auteur: Steven Van de Moer op fb

*Foto gemaskerde koe vervangen door informatieve video:

3 gedachten over “(N)ooit terug normaal

 1. Naar het normaal zullen we niet meer terugkeren. Daarvoor staat er teveel op het spel voor de occulte machten achter de Covid 19(84) samenzwering, waar bij Golfbrekers al uitvoerig werd naar verwezen.
  In de USA is dit blijkbaar wel mogelijk in de rode staten (=republikeinen) maar niet in de blauwe (=democraten = communisten). In deze blauwe staten duurt de Covid 19(84) terreur verder, maar anderzijds wordt daar wel de “rode loper”” uitgerold voor de misdaad en het schuim van de straat om te plunderen, te brandstichten en te vernielen, cfr. het motto : “Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  https://www.frontnieuws.com/geen-afstandsregels-geen-mondkapjes-en-geen-vaccinpaspoort-in-de-vs-34-van-de-50-deelstaten-hebben-alle-coronabeperkingen-afgeschaft/
  In de tekst zelf wordt echter geen melding gemaakt van de rode en blauwe staten. Dit bevestigt nogmaals dat deze Covid 19(84) terreur niets te zien heeft met de gezondheid, maar alles met een communistische loge terreur.
  Naast Covid 19(84) zijn er immers nog 2 andere “programma’s” (sic) in uitvoering. Er is het Coudenhove Kalergi plan om de EUSSR te overspoelen met vreemdelingen :

  http://www.katholiekforum.net/2017/12/05/de-ultieme-politieke-oorzaak-van-de-islamisering-van-europa-het-coudenhove-kalergi-plan/

  En de EUSSR steekt nu nog een tandje bij :
  https://www.frontnieuws.com/eu-plan-70-miljoen-afrikanen-in-europa-tegen-2035/
  met de bijvoeging van de oorspronkelijke bron :
  https://www.rt.com/news/525690-africans-migration-eu-german/

  met titel : “EU looked at ‘importing 70 million Africans’ by 2035, says German MEP Gunnar Beck, denouncing ‘disastrous’ new migration pact “ (=einde titel).
  Voor de rest is er dus volgens de “samenzweerders en de nuttige idioten” nergens een spoor van de “omvolking…”., o.a. cfr. Bartje “Commical” Somers.

  Een ander programma is Agenda 21 – 30 van de UNO, dat zo gezegd betrekking heeft op het klimaat, dat moet gered worden :
  https://www.frontnieuws.com/agenda-2030-het-17-punten-programma-voor-totale-wereldheerschappij/
  In deze brug is er dus een opsomming van de 17 punten met een analyse van wat er werkelijk achter schuil gaat, en dat heeft niets te zien met klimaat.
  De werkelijke doelstellingen van de 3 voormelde programma’s (sic) zijn dus de vernietiging van onze westerse maatschappij en beschaving, en de omvorming ervan tot een communistische loge NWO, met een Stalinistisch terreurregime, en waarbij de wereld omgebouwd wordt tot een gigantische goelag.
  Hoe is een dergelijke samenzwering op wereld niveau mogelijk. Deze vraag werd ook al gesteld in de laatste aflevering van :
  https://www.golfbrekers.be/een-verslag-uit-syrie-zonder-poco-bril-219/
  met citaat :
  “Wie had ooit gedacht dat het eugenetisch plan van de wereldelite om de wereldbevolking drastisch te verminderen, zo gemakkelijk zou verlopen? Georganiseerde massamoord, door de bevolking zelf toegejuicht! Terwijl nagenoeg alle onafhankelijke wetenschappers ter wereld waarschuwen voor dit verwoestend medisch experiment wordt het zelfs uitgebreid voor kinderen, waarvoor de covid 19 helemaal geen gevaar betekent.” (=einde citaat).

  Voor een antwoord op die vraag, komen we terecht bij de 2 olifanten in de kamer, waarbij de eerste fungeert als operationele arm van de tweede. We zullen nu ingaan op de rol van de eerste olifant, namelijk de logemaffia’s, een onzichtbare maar dodelijke kanker !!
  Weinig mensen zijn echt vertrouwd, met deze “onzichtbare octopus”, die na een eeuwenlange mars door de instellingen, quasi de ganse wereld in zijn greep heeft. Het is niet het aantal logemannen (=broeders), en in veel mindere mate, logevrouwen.(=zusters), dat bepalend is voor het gevaar ervan , maar wel het bezetten van cruciale sleutelposten, en dat met een organisatie die uitblinkt in geheimhouding en occulte symbolen, en die daardoor ook de kenmerken heeft van een loutere criminele maffia. Rot corrupt tot op het bot.
  Zelfs het Vaticaan zit in de greep van de broeders :
  https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/geheime-genootschappen/vrijmetselen-in-orde-en-chaos/
  met citaat : “ “In 1982 werd duidelijk dat er een link is tussen de RKK, de maffia en Vrijmetselaars, toen de door Rooms Katholieke geestelijken in de negentiende eeuw gestichte Italiaanse Banco Ambrosiano failliet ging. De bank had een grote financiële schuld. Het veroorzaakte een enorm schandaal, want tijdens de gerechtelijke onderzoeken bleek namelijk dat deze bank gelden van de kerk en de maffia in Zuid-Amerika belegde. De toenmalige voorzitter Roberto Calvi, een za-kenman, bleek connecties te hebben met de Italiaanse Vrijmetselaarsloge P2. Calvi had een groot aantal misdrijven gepleegd, waaronder het witwassen van drugsgelden uit Zuid-Amerika. Hij wist onder te duiken, om aan gerechtelijke vervolging te ontkomen. Maar werd op 17 juni 1982, hangend aan een Londense brug, dood aangetroffen,. Als officiële doodsoorzaak werd zelfmoord aangegeven. Maar zij die verder kijken dan wat officieel wordt gemeld, weten dat hij vanwege zijn ingewijde kennis uit de weg is geruimd.” (=einde citaat). Het voormelde citaat is echter maar het topje van de loge ijsberg. Er is de lijst van Pecorelli :
  https://web.archive.org/web/20190205123008/https://en.metapedia.org/wiki/Pecorelli_list
  Pecorelli werd nadien vermoord :
  http://jonahintheheartofnineveh.blogspot.com/2021/02/freemasonry-in-church-pecorelli-list.html
  met citaat : The Pecorelli list alleges the presence of Freemasons in the upper ranks of the Vatican II Church (prohibited and causing excommunication). The list was published by Carmine Pecorelli, a member of Propaganda Due and the Grande Oriente d’Italia, purporting to be a list of 120 masons in or associated with Vatican dicasteries, including cardinals, bishops and priests as well as members of the laity. It included Cardinal Jean Villot and Cardinal Agostino Casaroli who were Secretary of State in the Vatican City. Pecorelli himself was murdered shortly after in March 1979. (more…) (=einde citaat).
  In de laatste brug is er een foto van het lichaam in zijn wagen, na de moord. In de lijst staat ook een intussen overleden Belg. Over de actuele toestand in het Vaticaan :
  http://www.katholiekforum.net/2020/10/07/spaanse-vrijmetselaarsloge-vol-lof-over-encycliek/
  met citaat : “De uitstekende Spaanse site Infovaticana meldt dat de Grootloge van Spanje een bericht verstuurd heeft, waarin zij vol lof is over de pauselijke encycliek ‘ Fratelli Tutti”. Dit document bewijst volgens haar “hoe sterk de Katholieke Kerk zich van haar vroegere stellingen verwijderd heeft”. De Spaanse vrijmetselarij zegt het zonder omwegen: ” De paus verzoent zich met de Universele broederlijkheid, de basis van de Moderne Vrijmetselarij”. “ (=einde citaat). Of de duivel zit dus op de Paustroon !!!
  In G.B. is er het standaardwerk van Stephen Knight :
  https://www.amazon.com/Brotherhood-Explosive-Expose-Secret-Freemasons/dp/0586059830
  met titel : “The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons “ (=einde titel). En ook hier zijn er berichten dat Stephen Knight werd vermoord :
  https://kpoulin1.wordpress.com/2007/06/25/stephen-knight-murdered-by-freemasons/
  In Frankrijk is er ook nog de rol van Bernard Faÿ tijdens WO II :
  https://henrymakow.wordpress.com/2014/11/27/lhistorien-qui-a-perce-a-jour-les-francs-macons/
  met citaten : Pendant une brève période, au cours de l’occupation Nazie de la France (1940-1944), la Franc-maçonnerie rencontra sa bête noire. Ce n’était pas un guerrier mais plutôt un intellectuel. Bernard Faÿ, un historien diplômé d’Harvard, un membre du Collège de France et Directeur de la Bibliothèque Nationale, dirigea une commission d’enquête qui conduisit à l’expulsion des Francs-maçons….
  En het besluit in de tekst : ““Bernard Faÿ appartenait à la France de l’Ancien Régime, la vraie France de la Monarchie, de l’Église et de l’armée. Cette France fut déracinée et détruite par la finance Juive Illuminati et leurs sbires francs-maçons qui provoquèrent la Révolution Française. L’histoire moderne est le récit de la manière dont le pouvoir et la fortune de l’église et l’aristocratie ont été transférés à la finance Illuminati, par l’utilisation du libéralisme et des idéaux démocratiques comme prétexte.L’Allemagne Nazie se devait de montrer qu’elle était opposée à la Franc-maçonnerie car ses ennemis étaient contrôlés par la maçonnerie. Bernard Faÿ a saisi ce bref moment pour essayer de sauver son pays bien aimé. Bien sûr, cette opportunité s’est rapidement évanouie car les Nazis étaient aussi financés et contrôlés par les Illuminati…. (=einde citaten). Een kijk achter de schermen is er in de volgende video uit die tijd, niet voor gevoelige zielen bestemd :
  https://www.youtube.com/watch?v=cl7f22cnXc8
  Deel 2 volgt

 2. Kortom, een vrijmetselarij die dus internationaal en supranationaal actief is, en niet gehinderd wordt door landsgrenzen, wetten en menselijke waarden. De belangen van de loge gaan dan ook boven om het even welk belang… en een vrijmetselaar moet en zal dan ook alles verraden en verkopen om de belangen van de loge te dienen. Het gaat hier dan ook om een staat binnen de staat, die de staat van binnenuit aanvreet.
  Een juridische benadering is er in de volgende bron. Deze gaat echter voorbij aan de ware aard van de logemaffia’s, die dus allesbehalve een “Koninklijke Kunst is” maar eerder een “ Satanische sekte”. http://www.ethesis.net/koninklijke_kunst/koninklijke_kunst.htm
  Een der vragen tijdens de selectie procedure is onder andere : “Zijt U akkoord om een misdrijf te plegen om een broeder te helpen ?”. En het antwoord dient positief te zijn. Een selectie procedure die zo ingrijpend is in het privé leven van de kandidaat, dat deze vloekt met de privacyregels en de rechten van de mens. Of : luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden. Ook met de discriminatie & seksisme is er daar ook geen probleem. Van daar de aparte loges voor mannen en vrouwen op enkele uitzonderingen na. De selectie staat dan ook stijf van discriminaties. Als men de dezelfde regels toepast buiten de loges, dan schreeuwt alles wat links is, moord en brand. Binnen de loges is dit de normale gang van zaken. Hier ziet men dan ook al een eerste element van het bedrog, dat het kenmerk is van de vrijmetselarij.
  Een belangrijk aspect bij dit bedrog, is het goochelen met op het eerste zicht mooie, maar in feite duivelse slogans, met een verborgen agenda :
  “Vrijheid, gelijkheid, broederlijkheid, verdraagzaamheid, solidariteit, rechten van de mens, democratie, e.a.” (niet beperkende opsomming). Slogans die selectief worden toegepast, naargelang het al of niet past in het kraam van de logemaffia’s. Of de toepassing van de “situationele ethiek” ! En het toppunt is dan ook nog dat de logemaffiosi heilig overtuigd zijn van hun grote gelijk m.b.t. de voormelde duivelse slogans, maar alleen een “psychopaat” gelooft zijn eigen leugens. Belangrijker is echter het werkelijke doel van de vrijmetselarij en dat is communisme, en waarbij de logemaffia’s optreden als operationele arm van de “banksters” van Wall street en The City. 2 bronnen :
  https://www.henrymakow.com/2021/05/international-jewry-controls-freemasonry.html?_ga=2.68515025.1990650002.1622393514-975876723.1619963902
  met citaat : “”To become initiated into the higher degrees of freemasonry, the adept must agree to become an assassin … He must be willing to assassinate Christ and his representatives on earth.” – ibid. pg. 541.” (=einde citaat)
  https://www.henrymakow.com/000768.html
  met citaat : “ The source of the world’s problems: The Gentile “leadership” has been chosen for its willingness to sell its soul to Cabalist (satanic) Jewish central bankers by joining Freemasonry, which is Judaism for Gentiles. Translated, our “leaders” are opportunists and traitors. “Freemasonry plays the same role in Western society as the Communist Party did in the Soviet Union. Without belonging to the freemasonry, there is no chance of a fast career, regardless of how talented one is.” -Lina (=einde citaat).
  Om dit doel te bereiken wordt er al eeuwenlang oorlog gevoerd tegen onze Westerse en Christelijke maatschappij & beschaving die moeten vernietigd worden. Een vb. uit WO I :
  https://www.henrymakow.com/2017/06/Freemasons-Slaughtered-Christians-in-World-War-One.html
  met citaat : “Western Civilization Died on the Somme a Century Ago .On July 1,1916, General Douglas Haig, a Freemason, began the Battle of the Somme which by November resulted in the death of one million white, Christian, British patriots in their prime. Fathers, sons, husbands, brothers, lovers. War is a ruse by which the globalist satanic elite kills patriots under the guise of national duty. (=einde citaat).
  Uit het puin dient dan een communistische NWO dictatuur op te stijgen zoals de “duivel uit een Lucifersdoosje”, cfr. het motto : “Ordo ab Chao”. Een dictatuur waarvan de USSR terreur regime een bloedig voorspel was. Een belangrijk startpunt was de conferentie van Willemsbad, van 1782. Over de dominante en perverse rol van deze logemaffia’s, in het dagelijkse leven :
  https://www.henrymakow.com/2021/03/Media-Mask-Masonic-Control.html?_ga=2.64321775.1990650002.1622393514-975876723.1619963902
  met citaat : “Freemasonry is the Real Taboo – In western society, personal success depends on your complicity in a diabolical Judeo-Masonic conspiracy and your willingness to betray your fellow citizens. We hear a lot about Jews but rarely hear Freemasons mentioned. Why is that? They are the covert instrument of Rothschild power.Here I review, James Wardner’s Unholy Alliances (1996) the only book to expose Masonic control of US politics. Online here. What can we expect of government when most politicians belong to a satanic cult? “ (=einde citaat). Iedere logemaffiosi is dan ook een verrader.
  Geen enkel domein van de maatschappij ontsnapt aan deze loge terreur. De wapens die worden ingezet zijn, en die reeds in de inleiding werden vermeld :
  – het Coudenhove Kalergi plan met massale invasies, met dan vooral de Islam in de hoofdrol, waarvoor dan de “rode loper” wordt uitgerold,
  -Agenda 21-30 van de UNO, dat er op gericht is om de industrie te ontmantelen, en de energie – en voedselvoorziening te saboteren,
  – de Covid 19(84) samenzwering met een biologische, psychologische en economische oorlogsvoering tegen de bevolking.
  Hierbij komen dan nog het aanwenden van drugs & misdaad, om de bevolking te terroriseren, en uiteindelijk te verzwakken, met daarbij dan het promoten van alles wat decadent is. Om elk verzet tegen deze sabotage in de kiem te smoren, is er een arsenaal aan muilkorfwetten ingevoerd, met een algemene censuur, waarbij de waarheid is strafbaar gesteld, gevolgd door politieke processen. De verborgen agenda’s van de logemaffia’s verdragen immers de waarheid niet. En als kers op de taart is er dan de “corruptie” die als een rode, dan wel rotte draad loopt door het ganse staatsbestel.
  https://www.henrymakow.com/000817.html
  met citaat : “Throughout modern history Illuminati bankers have used “sexual liberation” to subvert society and establish their subtle tyranny. As Masonic revolutionary Guiseppe Mazzini said, “we corrupt in order to rule.” (=einde citaat)
  Alles kan en mag, uitgezonderd de waarheid zeggen, schrijven en publiceren.
  https://www.henrymakow.com/000768.html
  met citaat : The common goal of these Masonic inspired movements is to undermine race, religion, nation and family (“all collective forces except our own”) by promoting social division, self indulgence and “tolerance” i.e. miscegenation, atheism, nihilism, globalism, sexual “liberation” and homosexuality thereby reducing humanity to a uniform dysfunctional and malleable mush.” (=einde citaat).
  Als we de problemen bekijken waarmee de EUSSR wordt geconfronteerd, en ook Noord Amerika, is het steeds van belang de werkelijke oorzaken hiervan duidelijk te omschrijven, en wie er voor verantwoordelijk is. Men dient hier steeds een onderscheid te maken tussen het wapen en diegenen die het wapen hanteren en waarbij er geen enkele vlag is, die werkelijke lading dekt.
  Het bedrog, is het kenmerk van deze logemaffia’s. En dit afgezien van de eeuwenlange bloedige terreur met honderden miljoenen doden, waardoor bij manier van spreken, het bloed van onder de voordeur naar buiten stroomt in elke tempel.
  Via de info die nu beschikbaar is op het internet, kan geen enkele logemaffioso zeggen dat hij dit niet weet, en bij diegenen die er dan bijkomen en bijblijven, stroomt dan ook het bloed van de miljoenen slachtoffers, figuurlijk van hun poten. En dit soort bloeddorstige monsters heeft dan de mateloze arrogantie en pretentie om lessen te geven inzake democratie !!
  Als we het dan vandaag hebben over de Vivaldi bende, dan hebben we het over een communistische logemaffia terreur, en als men dan ook ten strijde trekt tegen deze Vivaldi bende, dan dient men deze eerst te ontmaskeren. Het louter aanklagen van de recente “exploten” is niet voldoende, men dient eerst de maskers af te rukken, en de “bloedige beerputten” te exposeren. Een belangrijk element is de vaststelling : “de loge moordt….”, zowel binnen als buiten de loge. Een gekend slachtoffer is Steve Stunt. Hiervoor wordt dan naargelang het geval beroep gedaan op een “Trash unit” van één of andere overheidsdienst. Met Jurgen C. is dit brandend actueel.
  Van belang is ook dat een logemaffioso eerst verschijnt voor een “loge tribunaal”, alvorens hij dan zelfmoord(sic) pleegt, zoals Calvi in Londen.
  Nooit wordt er door het gerecht een onderzoek ingesteld naar de rol van deze geheime logetribunalen. Een spandoek is immers belangrijker !!!
  Een belangrijk slachtoffer met dramatische gevolgen was de moord op kroonprins Franz Ferdinand in Sarajevo :
  http://www.guidograndt.de/2021/04/09/mordkomplott-sarajewo-1914-logenurteil-gegen-franz-ferdinand-1/
  met citaat : “Am 28. Mai 1915 zitierte das Berner Tagblatt die Paris Midi, dass Erzherzog Franz Ferdinand d’Este, Thronfolger und Neffe Franz Joseph I., des österreichischen Kaisers und Apostolischen Königs von Ungarn und Kroatien aus dem Haus Habsburg-Lothringen vom französischen Groß-Orient (Grand Orient de France) „zum Tode verurteilt“ worden wäre (Eggert (1), S. 267)!Ein maurerisches Feme-Urteil also! Brisant war diese Meldung aber noch aus einem anderen Grund: Die Paris Midi berichtete bereits am 1. Januar 1914 darüber, also ein halbes Jahr vor den tödlichen Schüssen in Sarajewo! Das Bündner Tagblatt gab am 25. August 1923 gar das Jahr 1912 als „Jahr des Orient-Urteils“ an – zwei Jahre vor dem Attentat (Eggert (1), S. 267).(=einde citaat).
  Ook de Armeense genocide werd georganiseerd vanuit een loge in Thessaloniki.

 3. De logemaffia’s zijn ook actief via tal van dekmantels en stromannen, een niet beperkende opsomming : De Frankfurter Schule, A. Gramsci, S. Alinsky, en het minder gekende duo :
  https://conduitforaction.org/the-cloward-piven-strategy-orchestrating-a-crisis-so-government-can-solve-it/
  met citaat : “The end goal of the Cloward-Piven strategy is the creation of a political crisis leading to a guaranteed annual income.[1] Essentially, the Cloward-Piven strategy would lead to the complete control of citizens through Socialism/Communism…” (=einde citaat).
  Door alles loopt als een rode dan wel rotte draad, het pad naar het communisme of de hel van Satan. In de USA wordt dit Cloward Piven plan dan nog aangewend om de USA te vernietigen :
  https://www.zerohedge.com/political/cloward-piven-strategy-destroy-america-resurgent-amid-blmantifa-led-riots
  Is ook grotendeels van toepassing op de EUSSR !!
  Wat betreft de psychologische oorlogsvoering door de logemaffia’s is er de sleutelrol voor het Tavistock instituut, met een recente bron :
  https://www.henrymakow.com/2021/06/lewin-how-communists-brainwashed-you.html?_ga=2.6476592.36372870.1623251572-975876723.1619963902
  met citaat :
  “Russ Winter reveals that there is a network of “cultural warriors” numbering in the millions emanating from the Tavistock Institute in London. They infest government, education, psychology and health care, & are dedicated to brainwashing you. ….. “ (=einde citaat). Een grondige inleiding in de Tavistock methode is er in de volgende bron :
  https://www.winterwatch.net/2021/06/the-tavistock-method-of-brainwashing-and-social-psychiatry/
  Er is echter hoop op een zekere rechtvaardigheid :
  https://www.henrymakow.com/000280.html
  met titel en citaat : “The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism” Illuminati insider Christian Rakovsky (Chaim Rakover) revealed that while the goal of Freemasonry is Communism, Masons will not have a seat at the NWO table. That is reserved for Jews. Freemasons “have to die at the hands of the revolution which has been brought about with their cooperation,” according to C.G. Rakovsky, left, a founder of the Communist International, Soviet ambassador to Paris and London, and Head of State of the Ukraine. “The real secret of Masonry is the suicide of Freemasonry as an organization, and the physical suicide of every important Mason….” (=einde citaat).
  Of een herhaling van de Franse Revolutie !! Een cynisch citaat uit de voormelde brug : “Masons should recall the lesson of the French Revolution. Although “they played a colossal revolutionary role; it consumed the majority of Masons…” Since the revolution requires the extermination of the bourgeoisie as a class, [so all wealth will be held by the Illuminati in the guise of the State] it follows that Freemasons must be liquidated. …When this secret is revealed, Rakovsky imagines “the expression of stupidity on the face of some Freemason when he realizes that he must die at the hands of the revolutionaries. How he screams and wants that one should value his services to the revolution! It is a sight at which one can die…but of laughter!” (254) .Rakovsky refers to Freemasonry as a hoax: “a madhouse but at liberty.” (254). In Russia in 1929, every Mason who was not Jewish was killed along with his family, according to Alexey Jefimow (“Who are the Rulers of Russia?” p.77). Like Masons, other applicants for the humanist utopia master class (neo cons, liberals, Zionists, gay and feminist activists) might be in for a nasty surprise. They might be tossed aside once they have served their purpose.” (=einde citaat).
  Dit sluit ook aan bij de analyse van Yuri Bezmenov. Ook al krijgen de “nuttige idioten” dan hun verdiende lot, ondertussen richten ze wel onherstelbare schade aan. Zoals steeds is de volledige tekst van belang in de bruggetjes, met Google vertaling indien nodig.
  De vrijmetselarij is dan ook den criminele organisatie, waarvan het lidmaatschap totaal onverzoenbaar is, met een overheidsfunctie, van welke aard ook. Deze logemaffia’s fungeren immers als het Paard van Troje, en we kennen de afloop van het binnen laten van dit Paard in Troje. Waar zit het V.B. om hier een wetsvoorstel in te dienen ??? Als men het voorgaande goed analyseert, dan is de aanpak (sic) door het Belgische gerecht van Schild & Vriend en Voorpost, e.a. niet alleen een schandaal, maar een toppunt van cynisme, waarbij een bloeddorstig monster, een symbolisch verzet tegen dit monster, gaat vervolgen. Of waarbij de doodskreten van een prooi, die verscheurd wordt door een roofdier, aanzien worden als een blijk van onverdraagzaamheid !!! Om af te sluiten een titel die alles zegt , maar de volledige tekst is van belang, zeker ter attentie van de internetdrollen :
  https://www.henrymakow.com/000768.html
  met titel : “ Freemasonry: Mankind’s Death Wish” . (=einde titel).
  De voormelde tekst is maar een zeer beperkte inleiding in de problematiek van de logemaffia’s en de bronnen zijn dit nog meer, maar voor de niet ingewijde, kan dit al een eerste kijk geven op deze onzichtbare kanker, een kijk die men niet vindt in de MSM.
  Als “edele reiziger op zoek naar de waarheid”, neem ik dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor de inhoud van de voormelde tekst.

Reacties zijn gesloten.