Multiple Schulzose

Wes HardinEen nieuwe ziekte waart door het Avondland.  Een ziekte waardoor het hoofd in een trieste gevangenis verandert waaruit geen enkel verstandig gedacht meer kan ontsnappen:     Multiple Schulzose.

Hij stelt o.a. dat Europa een migratieland is.

Angela Merkel heeft duidelijk gezegd: “De volgende voorzitter van de Europese Commissie zal niet verkozen worden maar in het geheim aangeduid worden, zoals het in het verleden ook de gewoonte was”, dit volgens de beste communistische tradities.

De naam van Schulz (SPD), als opvolger van Barroso, doet al langer de ronde, hier afgebeeld met de vinger op de lippen om duidelijk te maken dat de burger niets te vertellen heeft en moet zwijgen. De chapka is een stille verwijzing naar de USSR en de DDR.

Terzelfder tijd zal ook de EU-vlag worden aangepast om de inhoud en bedoeling van de EU duidelijker te maken. De sterren worden vervangen door het aangepaste socialistische logo, in het midden komt een – listige – combinatie van de hamer en sikkel met de halve maan en ster, mogelijk wordt de blauwe achtergrondkleur later nog vervangen door het islamgroen.

eu schulz1310

Geef uw geld en zwijg!
Studio Rony

Wes Hardin

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Multiple Schulzose

  1. Met socialisten aan de kop kan men alles verwachten uitgenomen beterschap

    • De Duitse bank heeft het grootste waarborggedeelte van de Zuid Europese schuldenberg. Het IMF gaf enkele maanden geleden te kennen dat Griekenland een gedeeltelijke kwijtschelding van zijn schulden zou moeten krijgen als relance-middel. Deze kwijtschelding zal dus grotendeels door Duitsland worden betaald en om teveel stemmenverlies te compenseren bij verkiezingen na 2014, hebben de 2 grootste partijen beslist om samen verder te doen. Wat de reactie van de CSU zal zijn is nog koffiedik kijken.

Reacties zijn gesloten.