Morgen in de 7de Dag…

Zondag, 20 december, 2015,                              11 uur op Eén.

Een overzicht wat u mag verwachten; we hopen dat de volgorde gerespecteerd wordt zodat u niet verplicht bent twee uur lang voor de buis te zitten:

– een terugblik met de bijna zaligverklaarde Mister Europa, Herman Van Rompuy himself, die ‘zijn wijze blik over de wereld laat gaan, met rustige vastheid’.
– specialisten-journalisten uit de eigen stal:  De Vadder en Vranckx, Van den Berghe , Van Droogenbroeck en Pattyn.
– debat over de NMBS.
– duel met de vakbonden.
– sport met El Sympatico, een beetje reclame om zijn villa eindelijk verkocht te krijgen.
– sport met ex-wielrenner Nys: nieuwe loopbaan achter de schermen van de cross.
debat over – hoe kan het anders? – de vluchtelingen en de brokkelende Schengenzone  met Gerolf Annemans en de zalvende Belet.
– reclameblok voor films die je absoluut moet gezien hebben.
– als orgelpunt om het jaar stijlvol af te sluiten: K3.

FVE

 

 

2 gedachten over “Morgen in de 7de Dag…

 1. ‘reclameblok voor films die je absoluut moet gezien hebben.’
  Zelfs Obama maakte reclame voor Star Wars zag ik daarnet. Daar moet veel mee te verdienen zijn, want het wordt in ieder programma minstens één keer vermeld.

  • Gisterenavond ben ik weest zien naar die (overroepen) film in Kinepolis-Brugge.
   Gelukkig waren mijn 2 zonen mee want ànders verdwaalde ik reeds in de inkomhal tussen àl die “standen” met allerlei soorten snoep (o.a. popcorn met véél verscheidene smaken) èn drankjes)
   De tickets waren bij voorbaat besteld èn het was een “initiatie” van moderne toepassing om te zien hoé men, door ènkel de GSM tegen een schermpje te houden, een code in te drukken, en de tevoorschijngekomen ticketten aan te nemen.
   Dan… trachten mijn zoons te volgen tussen die wriemelende menigte (waarbij een “Kerstmarkt” in het “niet” zou zinken) naar een gang (zo breed dat twee vrachtwagens vlot elkaar zouden kunnen kruisen)—> maar… eveneens “zwart van het volk”…pff.. ( dat stond aan-te-schuiven voor de verscheidene
   filmzalen).
   Enfin, we zijn er TOCH geraakt nadat we éérst ook nog elk een plastic bril in de handen gestopt kregen.
   Over de film-zèlf zal ik maar niks verklappen, doch heeft niet veel meer te maken met de 6 eerdere doordat er véél-te-véél nieuwe personages in voorkomen… èn eerdergekende het leven laten.
   Het schijnt eerder een “overgangfilm” om de “oude sterren” geloofwaardig te doen verdwijnen èn “nieuw jong geweld” te introduceren… eigenlijk is het “een must” indien men de VIER TOEKOMSTIGE Star Wars-afleveringen wil gaan bekijken.
   Niet meer voor Fikken hoor, want dàn al hij allang door de “grote schoorsteen” in het immense “niets” verdwenen zijn.

Reacties zijn gesloten.