Morgen, 1 oktober, verjaardagsfeestje

Partijfeest ’40 jaar Vlaams Belang’

Onze redactie dook in het verleden, een verleden dat ons anno 2017, zoals voorspeld, ingehaald heeft.

1989 over Brussel: met de betreurde Joris Van Hauthem en jonge ‘kopstukken’:

1998:

20 jaar Vlaams Blok… met ‘verdwenen’ partijleden:

1992 … en ‘verdwenen’ zangers:

Congres VB 2008:

“Wie oprecht duidelijk en rechtlijnig is kan na 17 maanden regimecrisis toch maar tot één conclusie komen en die conclusie is dat er voor het geblokkeerde, met chantage en koehandel bij elkaar gehouden België maar één alternatief is: een eigen onafhankelijke Vlaamse Staat!”  dixit ene Karim Van Overmeire, die nu deel uitmaakt van een partij die de Vlaamse Onafhankelijkheid wel nog op haar menukaart heeft staan, maar die het niet kan aanbieden omdat het de ingrediënten nodig voor de bereiding niet meer in huis haalt…  Op zijn c.v. leest u: “Gecharmeerd door de standvastigheid van de N-VA bij de regeringsonderhandelingen na de verkiezingen van 2010, groeiden zijn politieke beweging ‘Aalst Anders en Beter’ en de lokale N-VA-afdeling naar elkaar toe.”

En die bovendien haar mandatarissen het zwijgen oplegt.  En toch blijft De Wever beweren tégen het cordon te zijn!

30 jaar Vlaams Blok / Vlaams Belang:

2017: een eloquente knappe voorzitter, Tom Van Grieken:

https://www.vlaamsbelang.org/nieuwe-campagne-geld-is-op-immigratiestop/

Tot morgen!

5 gedachten over “Morgen, 1 oktober, verjaardagsfeestje

 1. Geachte redactie,
  Tot ons groot spijt zal het wegens medische reden niet mogelijk zijn aanwezig te zijn. Met pijn in het hart, maar de gezondheid van mijn echtgenote gaat uiteraard voor. Wat ons niet belet het Vlaams Blok/Belang hartelijk te feliciteren met hun 40 jarig bestaan, maak er een spetterend feest van.

 2. Gelukkige verjaardag met de 40 jaar strijd om de Vlaamse Onafhankelijkheid te bekomen.Iemand het van haat vertrokken gezicht gezien van Vandermeersch in het VRT programma vrijdag jongstleden. De wet is de wet tenzij het gaat tegen het Vlaams Blok. Laat hem maar zitten in Nederland we hebben al nestbevuilers genoeg in Vlaanderen. Vlaanderen hou zee.

 3. In het verlengde van Vlaamse onafhankelijkheid, gisteren in Terzake de verontwaardiging gezien over het optreden van de Spaanse politie tegenover de Catalanen. Nochtans kunnen Vlamingen een woordje meespreken over politie geweld tegenover hun democratische eisen. Die verontwaardiging was dan telkens ver te zoeken.
  Een zeer bezadigde Calvo gezien -Catalaan van geboorte- die zich zogezegd nog geen mening gevormd had over de onafhankelijkheid. Hoewel uit zijn woorden bleek dat dit een dikke leugen was.
  Calvo die Belg is en de Belgen vertegenwoordigt in de praatbarak voor Groen versprak zich eventjes en zei: er is chaos in ONS land. Waarmee hij niet de chaos in Belgenland bedoelde maar in Spanje. Het toont nog maar eens aan waar het hart ligt van onze volksvertegenwoordigers van vreemde origine.

  • Gisteravond in De Afspraak toonden de gasten hun kennis… Tom Lanoye, gevraagd om zijn nieuw boek te promoten, maar met een mening, die op niets gebaseerd is. Karl Drabbe veegde de vloer met hem aan. Luc Lamine zaliger mocht een woordje meespreken. Waar hebben ze die opgevist? Hij leek net terug uit een hippiekamp. En tjeef Miet Smet, die trouw de EU verdedigt. “De EU zal het geweld afkeuren”. Verder niets. De enigste die iets zinnigs over de geschiedkundige en politieke situatie wist te vertellen was Karl Drabbe. De rest, ach, de nullenzender moest een kwartet hebben. Aangeklede kapstokken.
   https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/de-afspraak/2017/de-afspraak-d20171002/#

   • Iets anders over de reclamefilms op de nullenzender.
    Hoe ze die in het Afrikaans noemen: lokfilm. Een beter woord kan je niet vinden.

Reacties zijn gesloten.