Moderne nomaden

Deelnemer van de Nacht van de Vluchteling

Deelnemer v.d. Nacht van de Vluchteling: foto ANP

“Deze uitgeprocedeerden, nu illegaal in Nederland, willen niet terug naar hun eigen land of regio, zeggen niet terug te kunnen naar hun eigen land of regio, of de landen van herkomst geven geen medewerking aan hun terugkeer.”

“Ze hebben tijdens een rechtsgang van vele jaren waarbij zij werden bijgestaan door een door de belastingbetaler betaalde asieladvocaat, keer op keer nul op het rekest gekregen van de onafhankelijke rechter: hun vluchtverhalen deugen niet.”

Lees heel het artikel “Kunnen barmhartige Nederlanders niet zelf een uitgeprocedeerde in huis nemen”.

Met dank aan tipgever Wim P die er volgende commentaar aan vastknoopt: “Probeer dit in Vlaanderen maar eens in een gazet te schrijven!”

2 gedachten over “Moderne nomaden

  1. Natuurlijk en begrijpelijk , dat ze niet meer terugwillen . Met nog een beetje geduld en met de hulp van beroeps Solidariteitsbleters en rechten van de mens en het hof van dit en dees mogen ze misschien toch blijven .Ze krijgen dan een maandelijks leefloon waar ze in hun thuisland een jaar voor moeten werken . Heb onlangs die DVD film gezien van Priester Daens en hoe onze voor-voor-ouders voor hun bestaan moesten vechten . Ze werden ook onderdrukt en uitgebuit dat het een lieve lust was ! Maar ze vochten terug ! met resultaat ! ze moesten wel , want er waren toen geen landen waarheen ze konden vluchten om te kunnen genieten van leefloon , gratis dit en gratis dat .””” Hun Strijd (om te kunnen profiteren)…… Is Onze Strijd……. (om ze te laten profiteren) Solidariteit ? ……dat ze hun grote smoel opzetten in hun eigen land , dat ze daar vanalles eisen en proberen voor hun kinderen en kleinkinderen een betere toekomst op te bouwen zoals 0ns volk dat heeft gedaan !

  2. “Probeer dit in Vlaanderen maar eens in een gazet te schrijven!” Dat kan en mag uiteraard niet want dan ben je een onbegripvolle vuile rechtse racist

Reacties zijn gesloten.