Met 14 jaar getrouwd…

… vervolgens ‘gevlucht’ naar de westerse honingpotten… haar ‘echtgenoot‘ is nu haar voogd

Drie jaar geleden getrouwd.  Het bruidje amper 14.  Nu zijn ze in Merkelland.  Hun huwelijk werd daar erkend.

Mohammed: “Vroeger hoorde Amira bij haar ouders.  Nu behoort ze mij hoort ze bij mij.”

Amida:  “Natuurlijk mis ik mijn familie.  Maar hij is nu mijn nieuwe familie. Met hem aan mijn zij gaat het beter.”

Mohammed is twaalf jaar ouder dan zijn vrouw.  Beiden zijn op het platteland opgegroeid.  “Te trouwen met jonge meisjes is thuis heel normaal,” zo stelt Mohammed, “Een meisje onder 16 is in haar hoofd nog niet volgroeid; daarom is de echtgenoot ook altijd ouder.  Traditie, anders dan in Duitsland.”

Amida: “Hoe men met anderen omgaat, hoe men met hen spreekt, , hoe alles functioneert, dat alles toont hij mij.”

Net 17 is Amida in Duitsland niet meerderjarig. Huwelijken in het buitenland voltrokken worden in Duitsland erkend   Elk geval wordt apart bekeken. Mensenrechtenorganisaties en politici pleiten ervoor zulke huwelijken niet meer te erkennen en pas vanaf 18 – zonder uitzondering – trouwen toe te staan. Minderjarige ‘vluchtelingen’ staan normaal onder de hoede van het jeugdambt.  Voor getrouwde minderjarigen zou dit de scheiding van hun echtgenoot betekenen.

“Het is absoluut noodzakelijk met de betroffen meisjes onder vier ogen te kunnen praten om te weten te komen wat ze eigenlijk willen.  Of ze bij de ‘echtgenoot’ willen blijven omdat ze niemand anders hebben.  En daar hapert het.  Met de meisjes een privé gesprek te hebben is bijzonder moeilijk.  Amida, bv., wil het niet.  Naar school gaan ook niet: Amida: “Aan school of opleiding denk ik niet.  Ik wil kinderen en voor hen thuis zijn.”

En Mohammed verduidelijkt: “In onze religie is de vrouw een schat.  Ik moet op haar passen.  Zij krijgt alles wat ze nodig heeft.  Ik wil niet dat ze uit werken gaat.”

Amida wordt niet door het jeugdambt gevolgd.  Mohammed kreeg de voogdij.  Hij alleen is voor haar verantwoordelijk.

De Duitse belastingbetaler is blij met de verrijking…

2 gedachten over “Met 14 jaar getrouwd…

  1. “Te trouwen met jonge meisjes is thuis heel normaal,” zo stelt Mohammed,

    ewel Mohammed, blijf dan “thuis”, als ONZE wetten u niet aanstaan..
    Waarom moet u met uw broeders UW wetten opleggen aan ONS volk?
    Ik heb nooit gesnapt en nu nog steeds niet, waarom er zoveel nuttige idioten zijn in Europa die zulke zever in zakskes toelaten, en zelfs aanmoedigen.
    Gutmenschen? no way, verraders zijn het.

  2. Naar het voorbeeld van hun seniele en pedofiele profeet die was ook niet vies om kinderen te verkrachten . Ik heb ook nooit begrepen waarom dat fossiel een varken onrein vind.

Reacties zijn gesloten.