Bliksemafleiders of stoorzenders?

Jong VLD, de jongerenafdeling van Open VLD, heeft een keiharde evaluatie van de Vlaamse regering gemaakt, hoewel Open VLD deel uitmaakt van die regering. De jongerenpartij ziet de hand van de PS in de Vlaamse regering en bedacht Vlaamse ministers met bijnamen als ‘Sven Gahaut’ (een verwijzing naar PS’er André Flahaut) of Liesbeth Honckelinckx (een verwijzing naar Laurette Onkelinx).

‘Het is een ludieke actie, maar ze is wel inhoudelijk onderbouwd’, zegt Jong VLD-voorzitter Maurits Vande Reyde. ‘Stilstand is al twee jaar de leidraad doorheen het beleid van de regering-Bourgeois’, zegt hij. Jong VLD hekelt vooral dat er geen sprake is van een kerntakendebat of een afslanking van de provincies. Ook het uitstellen van het begrotingsevenwicht tot 2017 – Open VLD’er Bart Tommelein is begrotingsminister – valt bij de jonge liberalen niet in goede aarde.  Lees verder…

1 gedachte op “Bliksemafleiders of stoorzenders?

 1. De “Jong VLD” zijn al goed op weg om dezelfde weg op te gaan als de “Oud VLD” als het er op aan komt om te liegen en te bedriegen. Het gaat hier niet om een PS regering, maar om een loge regering, die via de VLD (een loge partij) de Vlaamse regering saboteert, met behulp van de tsjeven lobby. Een loge maffia die ook binnen de N-BA actief is. Trouwens achter de PS gaat dezelfde loge maffia schuil.
  Een loge maffia die ook de federale regering controleert, en saboteert.
  Het is blijkbaar bij de Jong VLD nog niet doorgedrongen dat alle problemen van Vlaanderen te wijten zijn aan de belgische bezetter, waarmee verraders aan Vlaamse kant collaboreren. Verraders die dan verkozen worden door een meerderheid van de bevolking(ook in Vlaanderen). De VLD (jong en oud) behoren ook tot de verraders en collaborateurs. Waarover zit Jong VLD dan te klagen en zeuren???
  De Croo (de kleine) wil trouwens bepaalde bevoegdheden herfederaliseren
  onder het motto ” de belgische ziekte aanwenden als de remedie” :
  http://www.tijd.be/politiek_economie/belgie_federaal/De_Croo_Herfederaliseer_bepaalde_bevoegdheden.9788082-3136.art
  Zolang dat deze belgische bezetting duurt is er geen enkele, maar ook enkele maatregel mogelijk in belang van Vlaanderen en de Vlamingen, (=tenminste diegenen die deze benaming nog waardig zijn), en zullen we blijven wegzinken in het belgische moeras..
  De reactie van Jong VLD komt dan ook schijnheilig & vals neer op deze van de saboteur , die de indruk wil geven dat hij zich ongerust maakt over de sabotage.
  Een reactie die ook kenmerkend is voor psychopaten, die de eigen leugens geloven.
  Er is ook geen pers meer om de maskers af te rukken van deze gepanteerde leugenaars en bedriegers. Het artikel in DS zou dan ook door George Orwell omschreven worden als vallende in de categorie “public relations”.

Reacties zijn gesloten.