Merkel bestelt studie over het niet geschaffte migrantenprobleem

Afbeeldingsresultaat voor immigration study mckinsey1.8 miljoen voor een studie van McKinsey, de globalisation cheerleader, een studie die wij quasi dagelijks gratis-voor-niks van de daken schreeuwen
1.8 miljoen om bevestigd te krijgen dat we onder de voet gelopen worden, dat we gemulticult moeten worden, dat we moeten betalen en blijven betalen voor het voorrecht hen bij ons te mogen ontvangen.

Euh… er staat volledigheidshalve ook in dat we strenger moeten zijn t.o.v. de zgn. asielzoekers, hen opsluiten in gesloten instellingen, meer druk uitoefenen opdat ze terugkeren naar hun eigen Prachtland, kortom een gecoördineerd terugkeerbeleid en de uitgeprocedeerden in hechtenis houden in gesloten instellingen tot de piloten van Lufthansa besluiten weer aan het werk te gaan.

De lieverdjes zonder papieren of met een slechte gezondheid die ‘geduld’ worden, in afwachting tot ze hun papieren teruggevonden hebben of ze zich opnieuw beter voelen, mogen geen financiële steun krijgen maar slechts een onderkomen en de noodzakelijke levensmiddelen.

1.8 miljoen weggesmeten geld voor een overbodige studie.  Blijkbaar heeft Merkelland nog behoorlijk veel reserves in de staatskas. 

En dan is er nog deze studie, die bevestigt dat we hen beter moeten integreren.  Wie gevaar loopt op een depressie, begint er beter niet aan: Europe’s new refugees: a road map for better integration outcomes.

FT

6 gedachten over “Merkel bestelt studie over het niet geschaffte migrantenprobleem

 1. Dat is spijtig die 1,8 miljoen had ik ook kunnen verdienen . Merkel had zelfs
  onmiddellijk het resultaat van mijn “Mc-Rene” studie kunnen horen

 2. Dat er een 3de wereldoorlog komt moet niet aan getwijfeld worden alleen de datum ligt nog niet vast, de vijand is bekend dat zijn die EU misdadigers en die massa vreemdelingen en die zullen verdreven worden, zeker weten, uiteraard na ze eerst alles afgenomen te hebben wat ze bij mekaar gestolen hebben.

  • @ Jean,
   stoere woorden, gebalde zinnen, zoals wij alreeds 10 jaar lang van u mogen lezen. Maar reeds even lang mis ik een klare verduidelijking hoe dat ‘verdrijven’ dan wel zal gebeuren…
   Hoe en met wie denkt u dit dan te kunnen verwezenlijken?
   Alleen met woorden en banbliksems?

   • @ Ropie,

    misschien als Jahweh er zich mee bemoeit? Die heeft er al staaltjes van weggegeven.
    Maar vermits Jean een atheïst is, betwijfel ik of hij Jahweh zal aanroepen.

    Voor het overige vind ik dat woord atheïst hoogst eigenaardig. Hoe kan je nu tegen iets zijn dat in jouw ogen nooit bestaan heeft en nooit bestaan zal?

 3. Studies bestellen en geldpotten leeg maken is een zeer gewaardeerd tijdverdrijf in democratische landen.
  Kohl heeft in zijn tijd de pensioenkassen geplunderd. Merkel doet hetzelfde met het gezondheidsfonds. Anderhalf miljard Euro, de gespaarde bijdragen van de verzekerden, heeft ze geliquideerd om haar zeer gewaardeerde gasten te behandelen.
  Waar een democratische politieker een geldpot vindt, bekruipt hem de onweerstaanbare aandrang hem tot op de bodem te plunderen.

Reacties zijn gesloten.