Norbert Hofer mocht niet winnen

Afbeeldingsresultaat voor norbert hofer nazi      Afbeeldingsresultaat voor norbert hofer nazi

Gerelateerde afbeelding     Afbeeldingsresultaat voor norbert hofer attackiert

Hierboven lukraak enkele afbeeldingen om de kandidatuur van Hofer voor te stellen als een neo-nazi greep naar de macht.

De hetze die de laatste maanden in Oostenrijk tegen Norbert Hofer, presidentskandidaat van de FPÖ, gevoerd werd met vuile leugens, smerige vermoedens, dodelijke lasterpraat, messen in de rug en trappen onder tafel, met nietsontziende linkse media, met de sturende EU, heeft ervoor gezorgd dat een zogenaamde consensuskandidaat tot het hoogste ambt verkozen werd.  Moest verkozen worden.  Want van der Bellen is niet tegen immigratie, niet tegen islamisering, niet tegen de EUSSR…

De kiezer heeft niet altijd gelijk.

Linkse presidentskandidaat heeft geen probleem met méér moskeeën en minaretten

7 gedachten over “Norbert Hofer mocht niet winnen

 1. Inderdaad Hofer was de nieuwe Hitler . Hij maakte reeds plannen voor de bouw van verscheidene concentratie kampen . Hij droomde zoals zijn voorganger van een duizendjarig rijk . Met steun van het machtig Oosterrijks leger zou hij Duitsland en omliggende landen ansluchsen

 2. Vermits alle niet politiek correcte partijen toch bedacht worden met nazi symbolen, zouden ze best Goebbels ‘Vom Kaisershof zur Reichskanzlei’ eens lezen. Kwestie van strategie te leren, want een Jeruzalem overeenkomst gaan tekenen in Jeruzalem helpt geen zier. Ze raken de symbolen niet kwijt.

  In 1932/1933 had de NSDAP zich gevestigd in het Kaisershof in Berlijn, recht over de Reichskanzlei waar de macht zat. Hun overbuur nodigde hen herhaaldelijk uit om een babbeltje te komen doen, om wat jobs uit te delen. Het is de strategie om een gevreesde tegenstander te verzwakken. De genodigden bedankten echter feestelijk en werkten hun programma en strategie op eigen houtje verder uit.
  Als ze dat boek dan uit hebben, kunnen ze zich verder verdiepen in ‘Kampf um Berlin’.
  Het is maar een suggestie.

 3. Inderdaad redactie, de nooit geziene frontvorming tegen FPÖ-kandidaat Hofer van alle andere partijen, van de z.g. culturele elite en alle “weldenkenden”, met de steun van bijna alle media, met inbegrip van de z.g. “neutrale” nationale zender ÖRF, het feit dat van der Bellen zich nadrukkelijk als onafhankelijke (en niet als Groene) kandidaat presenteerde heeft een zeker succes gehad en had als resultaat dat van der Bellen ruim 2% meer stemmen kreeg dan bij de vorige en afgekeurde presidentsverkiezing.
  Dit is ook de mening van unzensuriert.at:
  “Denn einen Wahlkampf FPÖ gegen SPÖ/ÖVP/GRÜNE/NEOS/KPÖ nebst diversen Ganz-, Halb und Viertel-Promis aus Kunst/Kultur/Wirtschaft/Sport etc. hat es in unserem schönen Land Österreich noch nie gegeben. Dass Norbert Hofer ein derartiges Ergebnis einstreifen konnte, ist daher mehr als erstaunlich, lässt aber für die Zukunft unseres Landes einiges hoffen. Denn dass die nächsten Nationalratswahlen erst 2018 stattfinden werden, glaubt höchstens der neue Präsident, aber mit Sicherheit niemand sonst in diesem Land.
  Und Norbert Hofer wird dann seine Aufgaben als Erster Nationalratspräsident mit Bravour erfüllen…

 4. Ondanks vind ik dit persoonlijk wel een overwinning, het beste moet nog komen.

Reacties zijn gesloten.