Men zegge het voort

Aankondiging FreddySommige rechters worden zotter en zotter!

Wij kunnen bijna niet meer geloven wat we tegenwoordig allemaal in de pers kunnen lezen.

Waarover gaat het?

Op dit ogenblik zit er tussen de misdadigers die in een of ander van onze gevangenissen zit opgesloten een volslagen en uiterst gevaarlijke gek. Deze gangster kreeg dan ook de bijnaam van “Farid le fou”.

Deze gek schrikt er niet voor terug om het personeel dat hem voedsel of wat ook komt brengen aan te vallen en in meerdere gevallen zelfs zwaar lichamelijke letsels toe te brengen. Zo is er nog steeds een van zijn slachtoffers na 7 maanden niet hersteld! Dit is dan ook de reden dat meerdere gevangenissen hebben geweigerd deze schurk nog langer te willen bijhouden en er zijn zelf reeds meerdere stakingen uitgebroken onder het gevangenispersoneel omdat ze weigeren nog verder voor dergelijke onmens risicos te willen nemen. Dit is de reden waarom men deze boef reeds van de ene naar de andere gevangenis heeft moeten verplaatsen.

Indien ik als rechter iets te zeggen had zou ik deze nulliteit laten weten dat het nu genoeg is geweest en dat indien hij nog een enkele maal wangedrag vertoont hij gewoon achter slot en grendel zal geplaatst worden zonder nog op welke tegemoetkoming ook te mogen rekenen.

Tussen de tralies zal men hem dan brood en eventueel beleg toewerpen en water zal zijn enig drinken zijn. Indien hij zijn kraan zou afbreken zal men hem verwittigen dat hij dan waarschijnlijk van dorst zal omkomen. Met dergelijk gevallen zou ik niet het minste medelijden meer hebben.

Maar. Farid begint ons apenland in het kwadraat beter en beter te kennen en heeft een proces ingespannen tegen de overheid en eist schadevergoeding omdat hij regelmatig van gevang moet veranderen!!

En wat besliste de rechter die over dit geval een uitspraak diende te doen?

Hij besliste dat de overheid niet minder dan 5000 euro schadevergoeding aan Farid moet betalen indien men hem nog eens binnen de 18 maanden durft overplaatsen !!!,

Is het nu niet tijd geworden om in de toekomst naar dergelijke rechters in de pers te verwijzen als ” (naam van de rechter) le fou” ?

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

2 gedachten over “Men zegge het voort

  1. In Amerika weten ze anders wel raad met dergelijke luitjes: boeien rond de enkels (zodat ze zich niet dan schuifelend kunnen voortbewegen), hun handjes lekker strak rond de middel gebonden (zodat ze nog net kunnen pissen) en een maskertje voor hun bek (om hen te beletten te spuwen naar de ordehandhavers). En dan voor altijd opsluiten in 1 hok. Als zij schijt hebben aan de maatschappij, dan mag de maatschappij ook schijt hebben aan hen. Die oplossing van mijnheer Van Gaever, die lijkt me wel wat: hoe meer moeilijkheden ze veroorzaken, hoe minder tegemoetkomingen ze mogen verwachten; indien nodig blijft dan enkel nog een glaasje water en een homp brood over. (Wel driemaal daags, dat wel.)
    Ik vraag mij af of er ook maar 1 (ÉÉN) Belg is die achter die uitspraak van die rechter staat. Ik dacht het niet. Kijk, ge gaat me nu misschien beschuldigen van het uiten van toogpraat, maar die rechter die die uitspraak deed, die moesten ze degraderen tot persoonlijke cipier van Farid le fou.

Reacties zijn gesloten.