Men zegge het voort

Aankondiging FreddyHoe lang gaan we dit nog blijven slikken en geloven?

Iedereen weet dat we meer en meer sceptisch staan tegenover de zogenaamde beroepspolitiekers en een aantal topambtenaren.
Zonder de minste schroom blijven ze ons overdonderen met allerlei zinloze voorspellingen en idiote beloften.

Nemen we vandaag als voorbeeld de verklaringen van Samantha Butterworth de met haar poep in de boter gevallen woordvoerster Economische Zaken van de Europese Commissie. We zouden graag te weten willen komen hoeveel de belastingbetalers per maand moeten ophoesten om de totale kosten van deze beroepswaarzegster te betalen.
Wat we zeker weten is dat vele belastingbetalers zich zouden revolteren als ze de juiste cijfers zouden te weten komen. Volgens deze dame is het einde van de crisis nabij en heeft ze blijkbaar geen enkel probleem om de grootste “zever” uit te kramen.

Ze wil graag aan alle Europeanen reeds verklappen hoe een reeks landen het volgende jaar zullen presteren. Zo vernemen we dat de economische resultaten van de USA zullen groeien van 1,9 naar 2,6 %; Japan zal van 1 naar 1,6 procent gaan; China zal bescheiden groeien van 8 naar 8,1% en Brazilie zal een spurtje inzetten van 3,5 naar 4%.
Door deze groei zullen de Europeanen méér gaan verbruiken hetgeen als gevolg zal hebben dat de werkloosheid zal gaan dalen waardoor we uit de crisis zullen geraken!!!

We zouden graag aan Samantha spontaan de oscar van het “meester in het lullen” willen toekennen. Dergelijke voorspellingen van beroepspolitiekers en topambtenaren hebben reeds bij herhaling bewezen dat ze zinloos zijn en niet ernstig kunnen genomen worden. Als ons belastinggeld voor dergelijke flauwe kul wordt gebruikt mag men besluiten dat het verenigde EUROPA tot weinig of niets dient.

We hopen dat enkele van onze lezers deze bijdrage zullen onthouden en ons over een goed jaar de juiste groei in al deze landen zullen doorsturen. Het zal ons dan waarschijnlijk ook plezieren een foto van de rode kaken van Samantha te kunnen doorsturen.

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

Eén gedachte over “Men zegge het voort

  1. Geen probleem het doel is bereikt.Iedereen kent nu Samantha Boterworm . Om in de politiek bekendheid te genieten moet je zoveel mogelijk onzin uitkramen !

Reacties zijn gesloten.