Men vergelijke…

46 jaar gewerkt, 626 euro pensioen

Monique Bollaert uit Merksem is zestig, heeft gewerkt sinds haar veertiende en wil graag met pensioen. Máár: dat pensioen zou maar 626 euro bedragen.  Meer…

 

7 miljoen euro voor vertrekkende politici

“Sociale bescherming, een vorm van werkloosheidsuitkering”Meer…


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Waar blijft de “helpie” voor onze mensen met een klein pensioentje?

FVE

6 gedachten over “Men vergelijke…

  1. Maar vallen die parlementsleden wel zonder werk? Hebben die niet allemaal diverse nevenjobs of mandaten? Parlementair zijn is toch geen dagvullende bezigheid?

  2. Je kan je kl**en afdraaien wat je wil, van de ene job naar de andere (werkervaring noemen ze dat). Braafjes je belastingen betalen op alle en nog wat. Als het ogenblik er is om op pensioen te gaan en zelf eens aan de kassa te passeren, valt dat voor velen tegen. Net zoals in dit geval. Politici verstaan de kunst goed voor zichzelf te zorgen, op een gemakkelijke manier. En zij die hier binnenwaaien zonder ooit 1 klop gedaan te hebben zijn nog “slimmer”. Die leven immers uit “de hoorn des overvloed”.

  3. Ik moet dringend mijn overtuiging herzien . Onze Pa zei altijd hoe harder je werkt , hoe groter je prestatie , hoe meer je verdient .Als dat zo zou zijn , dan hebben die politiekers enorme prestaties op hun actief , om niet te spreken over zijn doorluchtige majesteit Koning Flup den eerste . Wie durft twijfelen aan de wijsheid van onze Pa . Zeven miljoen voor een verrekkende , heu vertrekkende politieker , tegenover 626 Euro voor die madame Bollaert , zeg nu zelf , wie is de belangrijkste , wie heeft er het meeste gepresteerd. Natuurlijk zijn niet alle politiekers even waardevol . De grote uitzondering is Maggie De Block dat is tenminste een dame met inhoud , die kan niet genoeg verdienen !

  4. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat politici geen recht zouden hebben op gewone werkloosheidsuitkeringen. Waarom moet hen bovenop dat basisrecht dan nog eens een recht op een supplement toegekend worden.

  5. Ik vind het verschrikkellijk dat ik mee betaal aan de inkomens en pensioenen van die vuile ratten.

Reacties zijn gesloten.