3 gedachten over “De kracht van de verandering: m / v / x / h(ybride)

 1. Ik zit te wachten op een reactie van de homolobby, die zouden wel eens kunnen eisen dat er staat: M/V/X/L/H/B/T, want lesbo’s, homo’s, bisexuelen en transgenders horen niet bij de eerste 3 categorieën thuis, en bovendien is iedere vermelding gratis homopropaganda.

 2. Ik heb geen bezwaren voor huishoudelijke hulp als een dragqueen , eventueel met hoofddoek zich zou aanbieden . Dat is origineel , ik ben helemaal niet fanatiek . Zoals ik reeds eerder schreef , ik hou van janetten, lesbiennes , transgenders , dragqueens , bisexuelen enz enz , zolang ze niet van mij houden . Homans is erg toekomst gericht zoals haar partij trouwens . Is madam Homans misschien ook …….

 3. Hoe zit het dan met de rechten van de necrofielen en de zoofielen(=bestialiteit). Zijn dat soms geen mensen die recht hebben op respect, en die dan via een “inclusief beleid” moeten betrokken worden bij het beleid van de Vlaamse regering.
  Er is dus nog werk aan de winkel voor Liesbethje!!
  Men kan ook al beginnen met het bouwen van aparte W.C’s.
  Uit een reportage over ladyboys in een school in Thailand bleek dat deze W.C.’s een dringende noodzaak waren. Bij de meisjes werden de ladyboys gepest en bij de jongens werden ze “in de billen geknepen….”.(=met blauwe plekken en een dalende marktwaarde als gevolg.)
  Het wordt dan ook tijd dat de N-BA zich ten gronde met deze problemen gaat bezig houden. Al de rest verzinkt immers in het niet bij deze “genderproblematiek”.
  Het komt er dan ook op aan dat Bartje de juiste prioriteiten stelt. Moeilijk zal dit niet zijn, gezien er van het oorspronkelijke programma van de N-BA niet veel meer overblijft.

Reacties zijn gesloten.