5 gedachten over “Men moet een geweten hebben…

 1. Red., die onderontwikkelde kent geen schaamte die loopt met dollar en eurotekens in de ogen rond. Totaal geen interesse in die figuur.

 2. Onderstaande post las ik onlangs op het Knack forum. Het verbaast me dat het is blijven staan, maar het omschrijft perfect de terechte verontwaardiging van veel mensen naar aanleiding van de hetze tegen BDW. Ik citeer:
  “Om kortzichtig electorale redenen duwt links deze mensen (bedoeld wordt Noord-Afrikaanse inwijkelingen,mijn verduidelijking – toch niet racistisch hoop ik) nog dieper in de onwetendheid, links versterkt hun cultuur van miserabilistisch zelfbeklag en beschuldigt steevast diegenen die wijzen op de onaanvaardbare consequenties van de islamdoctrine van racisme. Als emancipatorische beweging heeft links afgedaan, ze hebben zich vastgereden in een uiterst taaie, obscurantische moddergrond (pieter lemmens)”.
  Pim Fortuyn was een heroïsche ziener die het volledig met deze bemerking eens zou zijn. Pim Fortuyn, met het lucide brein, wordt immers nog steeds door links gestenigd. Duchauchoit man toch, je zou hem moeten eren als dé voorvechter van onze Westerse vrijheden (en zelfs in eerste instantie de uwe), linkse idioten! Wat is er toch mis met het gezond verstand? Is de politiek-correcte indoctrinatie (of moet ik zeggen verrotting?) dan al zo sterk binnengedrongen in de meeste geesten. 2008 – 2015, is er al enig zicht in de duisternis? Neen, het wordt met de dag erger . Zie de verklaringen van Lieven Boeve. Zorgelijk. Misschien weet de redactie dat ik ten tijde van Ray hier nog een reeks heb geschreven over Pim Fortuyn.

  • ‘Wat is er toch mis met het gezond verstand’
   Heb het in een vorige reactie al gezegd : het gezond verstand wordt vermoord.

 3. Met dergelijke opvattingen ben je rijp om bekeerling te worden en zoveel mogelijk menselijke waarden over boord te gooien !

 4. Dat ventje (schoonzoon Leona Deteige )is te vies om woorden letterlijk en figuurlijk!

Reacties zijn gesloten.