Medaille voor koud en warm blazen

MM900236531[1]Bij de N-VA draaien ze hun hand niet om voor een rondje schaduwboksen.  We hebben dat al moeten vaststellen n.a.v. hun tweeslachtige houding over de interpretatie van een onafhankelijk Vlaanderen, over hun stemgedrag omtrent BHV, over ‘Brussels Metropolitan Region’, over het koningshuis, over de vreemdelingentaks en nu ook voor de kledingsvoorschriften van gemeenteraadsleden.  Telkens weer mag een nuttige idioot van dienst een opstoot van Vlaams-nationalisme of gewoon gezond verstand tonen, waarop dan de opperhoofden die man / vrouw snel terug tot de orde roepen.  Wij hebben zo onze bedenkingen bij de spontaniteit van de ‘nuttige idioot’.  Wij geloven eerder in een georkestreerde mediastunt, om de goedgelovige nationalist zand in de ogen te strooien, terwijl de tv-flamingant en zijn volgelingen verder de belgische raison d’état vanuit hun resp. pluchen zetels verdedigen.  Als er ooit een medaille uitgereikt wordt voor een rondje schaduwboksen, staat de N-VA op de lijst van de genomineerden.

Verkiezing_nva

Studio Rony

Bij Angeltjes verscheen er bovenstaande affiche n.a.v. de verkiezingen.  Zo zie je maar dat onze redactie een geduchte concurrent voor madame Blanche kan zijn.

FVE

 

1 gedachte op “Medaille voor koud en warm blazen

  1. Wat in Boom gebeurde is weer het BEWIJS dat wij ons moeten aanpassen. Zaterdag staan de kranten weer vol met ” gediscrimineerde jongeren “.

Reacties zijn gesloten.