Linkse verdraagzaamheid in Merkelland

Afbeeldingsresultaat voor AfD zielscheibe

In Bremen moet de grote AfD verkiezingsmeeting van 24 mei voor de EUropese verkiezingen geannuleerd worden omdat de Turkse eigenaar en verhuurder van de evenementenzaal met de dood bedreigd wordt. Dit nadat de SPD de verhuurder “vriendelijk” aangepord had het huurcontract op te zeggen. Eveneens kan de meeting van 11 mei met AfD-er Alexander Gauland niet doorgaan. De grootste Duitse oppositiepartij wordt vakkundig monddood gemaakt. De rechtstaat capituleert voor het geweld van links.

In de video ziet u Frank Magnitz, topkandidaat van de AfD-Bremen, die begin dit jaar werd aangevallen (2de video), wat echter door de procureur ontkend werd “uitgegleden over een bananenschil (3de video). In de 4de video kan u dan de trotse erkenning van de linkse verantwoordelijkheid lezen.

En Magnitz is lang niet de enige. In Essen werd duidelijk gemaakt dat linkse dreigementen niet lichtvaardig moeten weggeveegd worden:

In de EU-praatbarak wordt links-extreem geweld gebagatelliseerd:

In Berlijn met de partijleiding van de AfD in een Italiaans restaurant gaan eten? Niet toch. De AfD krijgt geen toegang.