6 gedachten over “Leugenelite in beeld

 1. Aktie in Salzburg tegen extreem rechts, daar gebruiken ze “den dolf” zijn initialen om te protesteren, uit domheid of uit onderliggende gedachte dat de dolf een socialist was en dus tegen rechts.

  Aktion gegen Rechtsextremismus
  Mit der Aktion „#88gegenrechts!“ reagiert die Stadt Salzburg jetzt auf die Häufung rechtsextremer Vandalenakte in den letzten Monaten. Die Stadtregierung will ein „klares Zeichen setzen, dass dieser Geist keinen Platz hier hat

 2. Sorry bericht weg voor ik wat kon schrijven.
  Vandaag stuurde Wolfgang Niedecker (van BAP band) een bericht de wereld in over Pegida het is namelijk : ‘die Aufstand der Ignoranten, der Unbelehrbaren’ (de opstand van de onwetenden, van hen die niet te beleren zijn). De zin lijkt wel een uitspraak uit de Koran.
  Intussen ‘marschiert die Antifa mit ruhig festem Schritt’. (met rustige, vaste stap)

 3. Vandaag is de geboortedag van de laatste Duitse keizer, Wilhelm II. Hij regeerde van 1888 tot 9 november 1918. Tijdens zijn regeerperiode werd Duitsland het meest stabiele en modernste land ter wereld, zonder economische crisissen, met een groeiende bevolking die hij loon en brood bracht en niet 1% analfabeten kende. Het werd leidinggevend op gebied van wetenschap en techniek. Het vergde de inspanningen van heel de wereld om het ten gronde te richten. De oorlog tegen Duitsland ruïneerde het Britse imperium, het tsarenrijk en maakte een einde aan de wereldheerschappij dromen van Frankrijk.
  Alleen de USA profiteerde van het leegbloeden van Europa.

 4. We zouden gered zijn , onze kwade droom voorgoed voorbij , samen zouden wij hand in hand kunnen huppelen in de mooie lentewei . Maar eerst en vooral een lichte aanpassing in de tekst van die hoofddoekdragende vrouw , terug naar de beschaving terug naar de eenentwintigste eeuw … met de woorden “””Fuck Off Islam….. IS Raus”””

Reacties zijn gesloten.