Lente-vakkrachten

Lente-vakkrachten

U kent toch ook het sprookje van de verrijkers, die ons pensioenstelsel moeten redden?
U kent toch ook het sprookje van de verrijkers, die zo werkwillig zijn, maar in het Westen geen kansen krijgen?
U kent toch ook de verwijten dat wij racisten zijn?
Lees even mee hoe de droom van de multiculturele samenleving in Duitsland nog maar eens een utopie bewijst te zijn.

Er was eens, zo beginnen sprookjes, een politiek-correcte firma, die een idee had waarbij eigenlijk, feitelijk, het voor beide kanten – wij en zij – een win-win situatie had moeten worden.  Wij: goede zorgen voor onze hulpbehoevende ouderen.  Zij: een toffe job, die moest bewijzen hoe integratie in het kwadraat eruit kan zien.
Vergeet het!  Moslims kunnen zich onmogelijk verlagen tot het verzorgen van ongelovigen.  Een islamkenner weet dat de Allah-uitverkorenen hun talrijke talenten niet kunnen inzetten om ongelovigen het achterste af te wissen.

Nochtans had Asklepios, een concern dat zich met de gezondheidszorg bezig houdt, het zich zo mooi voorgesteld.  Ze hadden een programma op poten gezet met de doelstelling ‘vakkrachten’ uit het Prachtland Tunesië op te leiden in de verplegings- en zorgsector.  Een innovatief plan, dat op luid hoera-geroep van de politiek-correcte goegemeente onthaald werd.  Een plan, waaronder nu al een dikke streep getrokken werd.

Om het democratiseringsproces te ondersteunen had de Duitse Buitenlandminister Guido Westerwelle een akkoord ondertekend met Tunesië want de ‘Arabische Lente’ maakte dit schitterend pilootproject mogelijk. 150 Tunesiërs zouden naar Duitsland gehaald worden om een opleiding in de verpleging te volgen.   Duitsland heeft immers een nijpend tekort aan verplegers en zorgverstrekkers.

Die Asklepios-Auszubildenden aus Tunesien

De eerste lichting ‘studenten-vakkrachten’ uit Tunesië poseert vrolijk en blij voor de Hamburgse Alster. Van de tweede lichting hebben we geen foto gevonden…

Op 1 april (… wat wil je met zo’n datum!) begon een eerste reeks van 25 vlijtige, leergierige studenten aan hun opleiding.  Verleden week donderdag, de startdatum van de tweede reeks van 25, bleek dat nog slechts één enkel exemplaar geïnteresseerd was.
Want moslims weigeren het achterste van ongelovigen af te wissen.  Baardman kan het niet t.o.v. Allah verantwoorden en verbiedt het zijn echtgenote(s).

Het probleem was al langer in Duitsland bekend.  Ook de Duitse Turken of Turkse Duitsers weigeren deze jobaanbiedingen.  Bovendien willen zij een strikte toepassing van de scheiding man / vrouw,  waarbij zowel de zorgbehoevende als de zorgverstrekker  bij hun eigen geslacht moeten blijven.

Floriaan Terbeke
Bron: PI

2 gedachten over “Lente-vakkrachten

  1. Spijtige zaak want die moslims zijn toch al bedreven in het verzorgen van wonden veroorzaakt door zweepslagen , slachtoffers die onthoofd werden en gestenigde vrouwen !

Reacties zijn gesloten.