La force ou la farce

Ze is jong, mooi en blond.  Anne-Laure Mouligneaux.  Vanaf de eerste juli staat ze op de loonlijst van de N-VA.  Om het imago van de N-VA in Francofonië op te krikken.   Bart De Wever aanvaardt het land b, zegt Jean-Pierre Rondas in het vraaggesprek met Knack.

“De Wever stelt de eenheid van het land niet meer ter discussie,” stelt Knack-journalist Joël De Ceulaer. “Hij wil allereerst een sociaal-economische herstelregering. Verbaast u dat?” “Nee, natuurlijk niet, ” zegt Rondas. “Toen Siegfried Bracke zijn fameuze bocht nam in dat interview met De Standaard sprak hij misschien voor zijn beurt, maar dat was natuurlijk afgesproken. De Wever is daar al lang mee bezig. De Bracke-bocht was een De Wever-bocht. Hij wil nu in de eerste plaats België reorganiseren. ”

 

 

 

 

 

4 gedachten over “La force ou la farce

 1. De flamingant? Bracke is gelijk aan de Belgicist BDWVan nationalisten gesproken

 2. Anne Laure studeerde aan de ULB, dat zegt genoeg. Ze zal zich met broeder Bracke dan ook zeer goed verstaan. Stilaan beginnen de maskers te vallen. Hoe De Wever België gaat organiseren, is mij een raadsel. Elke noodzakelijke staatshervorming is daarvoor gedurende op zijn minst 5 jaar geblokkeerd. De nadruk leggen op het sociaal-econmische is de klassieke dooddoener waarmee de belgische-francofiele-linkse en loge middens steeds voor de dag komen, om het status-quo te behouden, dat er op neer komt dat Vlaanderen kan blijven geplunderd en gesaboteerd worden.
  Er is ten andere geen enkel probleem, in welk domein ook, dat niet communautair is.
  Met de franstaligen en links is bovendien geen enkel herstel beleid mogelijk, in Vlaanderen.
  Als De Wever dit alles niet ziet of niet weet dan is hij ofwel onbekwaam, ofwel verraadt hij de Vlaamse belangen, zoals indertijd “vader grijzenbaard” bij de Volksunie.
  Het wordt nu stilaan ook duidelijk en bevestigd, de NVA is een gecontroleerde oppositie, zeker als men rekening houdt met de pro-EUSSR standpunten met de daarbij de massale vreemdelingen invasie.
  Met Anne Laure komt er een nieuwe mol bij de NVA, dodelijk gevaarlijk, een echte Mata Hari..
  Als Bartje binnenkort ook gestrikt wordt zoals de Frank door Marie Rose.. staan er ons nog “mooie dagen” te wachten, of zijn de dagen van Bartje geteld. (zoals indertijd bij Profumo!!).

 3. De knieval : hallo Wallonië, wij willen vrienden worden.
  Zij vrienden? Zij waarvoor het wezen van Vlaanderen een doorn in hun oog is?

Reacties zijn gesloten.