Kwetsbaar

In onze maatschappij worden kinderen en ouderen kwetsbaar genoemd.  Hoewel. Kinderen daar moet je af blijven.  Ouderen, da’s een ander verhaal.  De ouderen die overvallen worden hebben al lang geen nieuwswaarde meer.  Ze moeten maar binnen blijven en niet uitdagen door een gouden kettinkje of een trouwring te dragen.  Een handtas: pure provocatie.  Ouderen worden een last beschouwd.  Niet meer nuttig voor de maatschappij.  Hun vakkrachten-meerwaarde is voorbij.

Wie dacht dat ze in een RVT, in een rust- en verzorgingstehuis, veilig ‘opgeborgen’ zaten, heeft het verkeerd voor.

In het Henriëtte Roland Holsthuis in Zuidoost is grote onrust ontstaan onder bewoners over de komst van een groep uitgeprocedeerde asielzoekers naar het verzorgingshuis.

De achttien mannen en vrouwen zijn door de GGD aangemerkt als kwetsbaar. Zij lijden aan depressies of een posttraumatisch stresssyndroom en hebben 24 uur per dag opvang en begeleiding nodig. De psychische problemen vormen geen risico voor de andere bewoners, aldus de woordvoerder.
Lees meer…

PVV normale grootteDe P.V.V. ging in ‘t verzet:

Vragen van de leden Gerbrands en Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van VWS over het bericht ‘Grote onrust in verzorgingshuis Zuidoost over opvang illegalen’:

1. Bent u bekend met het artikel ‘Grote onrust in verzorgingshuis Zuidoost over opvang illegalen’?
2. Is het niet van de zotte dat onze ouderen het verzorgingshuis niet meer in komen, maar er wel plaats is voor uitgeprocedeerde asielzoekers? Zo nee, waarom niet?
3. Bent u van mening dat het onverantwoord is om kwetsbare ouderen gezamenlijk op te vangen in een verzorgingshuis met een groep uitgeprocedeerde asielzoekers? Zo ja, hoe gaat u deze ouderen beschermen? Zo nee, waarom niet?
4. De ouderen maken zich grote zorgen over dit initiatief. Hoe gaat u deze zorgen wegnemen? Gunt u hen geen zorgeloze oude dag? Zo nee, waarom niet?
5. Bent u bereid uw beleid aan te passen en ouderen met indicatie ZZP 1 t/m 3 ook weer toegang te geven tot de verzorgingshuizen? Zo nee, waarom niet?
6. Bent u bereid deze en alle andere illegalen zo spoedig mogelijk uit Nederland te verwijderen? Zo nee, waarom niet?

FVE

 

3 gedachten over “Kwetsbaar

 1. Mensen blokkeer de deuren zodat die gevaarlijke troep niet binnen kan geraken, maak zoveel kabaal dat de wereldpers er op afkomt om het aangerichte onrecht aan onze bejaarden in beeld te brengen.
  Pak die smerige politieke linkse troep aan en flikker ze buiten desnoods met geweld want onze samenleving wordt door die linkse lafaards vernietigd.
  Wij willen geen vreemdelingen in onze samenleving, wij willen geen parasieten in onze samenleving en wij willen geen geweldplegers in onze samenleving, samengevat: wij willen geen islamieten in onze samenleving.

 2. Zoals ik al zei: NL is zoals D: de linksigheid zit hem zowel in de basis als in de top.

 3. Antwoord op vraag
  1— dat is nog eens “breaking news” de liefde voor de sukkelaar ten top !
  2— helemaal niet wie heft nu recht op voorrang een afgeleefde ouderling of een jonge gelukszoeker in de “fleur” van zijn leven !
  3—- Dat zorgt tenminste in een beetje sensatie en afwisseling in hun saai bestaan. Het kan ook een stimulans zijn voor wat fysieke training , close combat bv
  4—- geen probleem met het gunnen van een oude dag , maar de tijden zijn veranderd en de politiek ook
  5—-Als er nog plaats is voor ouderlingen , waarom niet ! maar ze moeten zich wel aanpassen !
  6—- Natuurlijk niet , iedereen is welkom in ons land van melk en honing . Het is onze Christelijke plicht die arme mensen zorgeloos en gelukkig te maken

  Stem links groen voor een betere maatschappij waar iedereen zich goed

Reacties zijn gesloten.