Kutprofessoren

Professoren.  Bij de nullenzender altijd welkom.  Op voorwaarde dat ze het voorgekauwde journaal ondersteunen.  Prof. Matthias Storme hebben we nog niet dikwijls ‘duiding‘ mogen zien geven.

Ons respect voor ‘professoren’ toont al langer een flinke barst.  Zoals bij de Coolsaeten, de ene Rik, die eigenlijk de job van Jan Jambon had moeten uitoefenen, en de andere Bo, sexpert en concurrent van Goedele Liekens. die het grootser ziet.  Deze laatste kon het niet laten van de gelegenheid gebruik te maken om heel even (proberen) te delen in de media aandacht na de laatste zwempartij van de gezelligste Limburger.

Het lijkt wel alsof Stevaert de meerderheid van de professorengemeenschap tot zijn vriendenkring mocht rekenen. Cafébazen worden schromelijk onderschat.  Prof Willem Elias, psycholoog en specialist ‘educatiewetenschappen’, kon het niet laten zijn licht te laten schijnen op de gevaarlijke Mata Hari die Stevaert de dood in gedreven  heeft.

VUB: 'Slachtoffers hebben onze steun net nodig'Op de sociale media liet hij regelmatig zijn psychologisch inzicht los op de gemeenschap.

VUB-decaan al eerder minachtend over vrouwen

De V.U.B. heeft hem intussen tot de orde geroepen.  De prof heeft zich verontschuldigd:  ‘verward’ door het verdriet.  Het is wachten op de volgende professor die in Terzake mag komen uitleggen dat professoren door hun confrontatie met zoveel mensen’dom’ aan een burn-out kunnen leiden.  Opgebrand, als het ware, behalve als de camera’s draaien.

In afwachting kan u vanavond kijken naar professor Rik Torfs, gebuisde politieker, die even mag meespelen in De Ideale Wereld.  Een professor als komediant.  Een komediant als professor.  Doet ons heel even denken aan het boek ‘Waren de goden kosmonauten?’

FVE

Nvdr:  Lees ook de bijdrage van De Vierde Onmacht over dit thema.

 

24 gedachten over “Kutprofessoren

 1. Dus dames (heren?), je ventje beu en je wil hem weg om je nieuwe vriendje in huis te halen? Geef hem aan voor verkrachting, geen mens die het kan controleren, en met wat geluk vliegt hij nog voor enkele jaren in de bak ook nog!

 2. AUB, geen negatieve artikels meer vermelden in Golfbrekers over de vrienden van “Frans”, anders stopt hij nooit met zagen.

  • Integendeel Wes , we moeten Frans steunen en hem begeleiden in zijn , naar vermoeden , moeilijke tijden ! Het is duidelijk dat “onze” Frans problemen heeft . Je kunt de vrienden niet zomaar in de steek laten omwille van enkele ondoordachte schrijfsels . Die VUB professor ook , die begon ook te lullen , maar die heeft ondertussen zijn verontschuldigingen .aangeboden .

 3. Weerzinwekkend: Juf Magalie van de Blokkendoos, die een aantal kinderen heeft verkracht, krijgt 10.000 steunbetuigingen in 3 dagen op facebook! 2 maten 2 gewichten?

  • Ik kan het psychiatrisch gesticht Sint Amadeus – 2640 Mortsel aan bevelen. Goede begeleiding, goede keuken en 100 euro zakgeld.

    • Mag je denken, maar ik verdenk je, gezien je commentaren, van heel wat anders.
     Voor het overige nog veel plezier met je provocaties.

   • Anna, spijtig genoeg is St. Amadeus maar tijdelijk. Weet iemand een definitieve oplossing, iets voor hopeloze gevallen?

  • Weerzinwekkend. Mocht ik juf Magalie zijn kreeg je van mij een klacht aan je been wegens het verspreiden van het feit dat ik 10 kinderen verkracht heb. Zo stel je het in je reactie, geen ontkennen mogelijk het staat er zwart op wit. Bijgevolg : veroordeling volgt.

  • Ach Frans, heeft U ooit als eens een “kakbroek” van een kleuter ververst (?)… dan zou je toch ook wel weten dat een kleine “het” maar vertelt op het ogenblik dat “het” hem/haar begint te storen.
   Best mogelijk dat dit maar (minstens) een half uur geleden gebeurd is, èn ondertussen verder-geravot heeft, met als resultaat:…een plakkerige boel tussen de billen èn venusheuvel/ repectievelijk balzakje & pietje.
   OOK DAT moet dan gereinigd & gewassen worden… o, griezel voor de kopvoddenmoeders: een niet-familielid die een hunner dochtertjes/zoontje de geslachtszone aanraakt.
   Begrijp je nu wààr “het” allemaal om draait ?

  • Frans , krijgt zij maar 10.000 steunbetuigingen ? is dat alles ! Ik had gedacht en gehoopt veeeel meer en jij vindt dat “weerzinwekkend” . Schrijf je dat soort reacties om aandacht te vragen voor uw persoon . Moeten ze nu medelijden krijgen . Ik denk echt dat je een probleem hebt , het is in ieder geval niet normaal . Ik heb indertijd als ass. wachtoff. te Deurne en Borgerhout enkele PV’s opgesteld op klacht van vrouwen die verkracht werden . De vrouw aan wie ik nu denk kwam voor iets heel anders . Ze had grote problemen met haar vriend met wie ze samenwoonde . Uiteindelijk , ik won haar vertrouwen en ze heeft me alles opgebiecht . Ze werd meegesleurd in een auto door enkele Turken en later verkracht . Ze rukten de klederen van haar lijf en hun feest kon beginnen . Nadien werd ze uit de auto gegooid . Die vrouw is getraumatiseerd voor de rest van haar leven of , in een taal die je vermoedelijk beter verstaat ” haar leven is naar de kloten” . Dan begin jij te lullen en het leed dat die vrouwen wordt aangedaan te minachten . Vermoedelijk ben je geen professor Frans maar het is de hoogste tijd dat jij ook je verontschuldiginmgen aanbiedt want met bepaalde reacties heb je veel mensen gekwetst !

 4. Tot slot Frans …stel je even in de positie van een verkrachtingsslachtoffer . Je bent op wandel op een eenzame rustige plek . Plots wordt je overvallen door hetero-jagers .Ze stropen je broek af en rammen hunne P… in je achterste . Ze bestasten uw edele delen . Je kunt niet weg …. je moet die ongelofelijke vernedering ondergaan . Als alles voorbij is , wat ga je doen ? Aangifte bij de politie tegen onbekenden? , je trots en menswaardigheid als man te grabbel gooien ? Idem voor vrouwen . Denk daar maar eens goed over na ! Verkrachting is een van de meest verschrikkelijke misdaden die je een mens kunt aandoen !

 5. Het onderwerp biedt eens te meer de kans om de aandacht te trekken op de loge mafia’s. Het gaat hier inderdaad om mafia’s, crimineel corrupt en decadent, en de drijvende krachten achter de NWO.
  Ik heb hier reeds meermaals naar verwezen. Met de bijdrage in De Vierde Onmacht, wordt dit bevestigd.
  Men dient ook te weten dat de “broeders” de belangen van de loge boven alles dienen te stellen. Een der vragen tijdens de selectieprocedure is.o.a. “Zijt U akkoord om misdrijven te plegen om een broeder te helpen”. Het antwoord moet vanzelfsprekend : “Ja” zijn.
  Hieruit volgt dan ook dat het lidmaatschap van de loge dan ook totaal onverzoenbaar is met het om het even welke leidinggevende functie, zowel bij de overheid als in het private leven. Een “logeman” is immers steeds een potentiële verrader.
  Merk ook op dat in de zaak van Stevaert de “zusters” geen partij kiezen tegen Stevaert. Er zijn dus zoals reeds vroeger gemeld, goede en slechte verkrachtingen.
  Gezien de loge mafia’s ook de media controleren, zal de het dossier van Stevaert dan ook zeer snel in de vergetelheid geraken. Op de koop moeten we ons aan één of ander nieuw incident verwachten waardoor de aandacht wordt afgeleid , bij voorkeur naar extreem-rechts en naar alles wat Vlaams gezind is=de vijand van de loge mafia’s.
  Ondertussen is Stevaert gecremeerd en horen we ook niets meer over de juiste doodsoorzaak., en nog minder wat er zich heeft afgespeeld tussen de feiten en het neerleggen van de klacht, en ook aan het Albertkanaal!! Prof. Elias moet daar zeker meer over weten!!!
  Is op het eerste inzicht zijn ongepaste reactie toeval… of zit hier meer achter.!!!
  Bij de loge bestaat immers geen toeval… en veel om niet te zeggen alles gaat gepaard met een kenmerkende symboliek.
  De term “kutprofessor” voor Elias geeft dan ook geen juist beeld van deze “mafioso”, want dat is hij, zoals zovele andere loge kopstukken.
  En zoals bij de mafia, lost de loge ook de “problemen” zelf op!!!
  (zie o.a. Ward Beyssens!!!).
  Een gekender vb. is Roberto Calvi in Londen opgehangen aan de Black Friars bridge. (=de symboliek en dan ook de boodschap was meer dan duidelijk).
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Roberto_Calvi
  Waar het in deze ganse zaak uiteindelijk om gaat is niet zozeer de “verkrachting”, maar wel de ganse doofpotoperatie die er op gevolgd is, met behulp van een crimineel corrupt systeem, en waarbij alles uit de kast wordt gehaald om de waarheid verborgen te houden. Had het slachtoffer verkracht geweest door een Vlaams Belanger… had de zaak voor haar een totaal andere afloop gekend!!
  Of een type voorbeeld van de toepassing van de “situationele ethiek”.
  Als men dus slachtoffer is, dient men dan ook op de koop toe “geluk” te hebben met de politieke- en huidskleur van de dader!!!
  Men onderschat dan ook in Vlaamse middens nog altijd de rol van deze loge mafia’s en de nefaste gevolgen die deze hebben voor de Vlaamse belangen.

 6. Nog altijd geen antwoord op mijn vraag: Waarom wordt een graaigrage vrouw blindelings geloofd en kinderen niet? In beide gevallen is er niet het minste bewijs.

  • Frans, we hebben je al eens vriendelijk verzocht het hierbij te laten. of de vrouw in kwestie ‘graaigraag’ was kan noch jij noch wij over oordelen. En wat hebben kinderen hiermee te maken? Of heb je het nu over de hysterische meute aan de Blokkendoos? Waarbij de grootste aanstichtster een soortgelijk verleden – oproer kraaien – mocht optekenen in Nederland. Niet de kinderen, he. Laat het. De volgende reactie over dit thema plaatsen wij gewoon niet meer. Alles is gezegd.

 7. Volgens mij is Fikken de enige die de nagel op de kop slaat in dit vervolgverhaal.

  • Hartelijke dank voor Uw lof, beste Walter F., maar ik schreef dus wel “van ondervinding met kakbroeken”… twee dochtertjes & twee zoontjes grootgebracht (in ’71, ’73, dan in ’80, èn nog een “achterkomertje” in ’87 🙂 —>’k was toén 52, de leeftijd om zelf al grootvader te zijn.)
   Ondertussen heb ik ook al gevat dat Frans mijn vorige uitleg NIET BEGREPEN HEEFT, en waarschijnlijk geen poot uitgestoken heeft om zijn koters “groot te brengen” (indien hij er ooit wel gehad heeft)

Reacties zijn gesloten.