Kunnen de tjeven nog dieper buigen?

Wat de Brusselse CD&V nu presteert, tart werkelijk alle verbeelding. Niemand minder dan Youssef Kobo werd enkele maanden geleden aangetrokken om op het kabinet van Brussels staatssecretaris Bianca Debaets te gaan werken. Kobo is op zijn zachtst gezegd een nogal omstreden figuur. Virulent Israëlhater, die Israël vergelijkt met IS.

Jodenhater bij Brusselse CD&V

Deze “nieuwe CD&V’er” was een medewerker van Kif Kif, dat ijverig meedeed aan de juridische lynchpartij tegen het VB. Hij was één van de stichters van de Movement X van Abou Jahjah. Hij heeft nauwe banden met Karim Hassoun, voormalig voorzitter van AEL.

Zij namen in 2014 bijvoorbeeld samen deel aan een betoging in Antwerpen waar werd opgeroepen de Joden de keel over te snijden. In 2002 liet AEL tijdens een betoging in Antwerpen al een pop verbranden die een orthodoxe Jood voorstelde. Karim Hassoun publiceerde op zijn Facebookpagina een triomfantelijke foto van Abou Jahjah en zijn medestanders die de aanstelling van hun kompaan Kobo op het kabinet van de Brusselse staatssecretaris Bianca Debaets (CD&V) vierden.  Lees verder bij ‘t Pallieterke…

3 gedachten over “Kunnen de tjeven nog dieper buigen?

  1. Het mankeert er nog ènkel aan om hun broek éérst te laten zakken alvorens te buigen.

  2. Pas op.. iets wat naar boven kruipt, stampt wild naar onder, zo kennen we o.a. de tsjeven!! Bovendien vechten dergelijke kruipdieren op leven en dood, met al diegenen die niet willen kruipen, onder het motto :”Ik kruip, en de anderen moeten ook kruipen…”. Het is dan ook een vorm van wraak waarbij anderen die weigeren te kruipen gedwongen worden en hierbij dan grenzeloos vernederd worden.
    Afgezien van de omstandigheden van het ogenblik(=de ontmoeting met de imam), zitten we hier dan ook volop in het domein van de psychopathologie.
    Van belang hierbij zijn complexen, frustraties, afgunst, nijd… die men afreageert via haat en wraak.
    Als men als politieke partij van een volstrekte meerderheid in het ganse land, tuimelt naar ongeveer 15 %, en dit ondanks kiesfraude, en het massaal kopen van stemmen, dan zijn er redenen genoeg om “zijn kolère..” uit te werken, is het niet rechtstreeks, dan toch onrechtstreeks, en waarbij de “ondankbaren” dan gestraft worden met de gesel van de multikul. Ook al moet men daarvoor knielen voor een “imam”, maar wie heeft er ooit gezegd :”Paris, vaut bien une messe…..”!
    Achter dit “kruipen” gaat dan ook meer schuil, dan op het eerste zicht duidelijk is.

Reacties zijn gesloten.