Krijgen normale mensen ook een speciale dag waarop ze “trots” hun normaliteit mogen uitdragen???

Eerst was het een dag, intussen een maand. De regenboogsekte houdt de normale bevolking in een wurggreep. Welke school durft nog een éénkleurige oversteekplaats, het zgn. zebrapad, behouden? Heeft een zebra meerdere kleuren? In welke gemeente waait er geen enkele regenboogvlag aan officiële gebouwen? Als we per se allemaal “inclusief” moeten denken, zijn en ons bijgevolg ook gedragen, wat houdt de decadentie dan nog voor ons in petto? Pedofilie heeft ook al een eigen vlag, moet als een vorm van liefdesbeleving bekeken worden… Incest is alleen nog een probleem voor mogelijke fysische problemen die de ziekenkas kunnen belasten. Wat let de zoöfilisten en beestenneukers om ook hun plaats in de regenboogsekte op te eisen?

Waarmee we bij het thema terecht komen: als normaal-geaarde mensen een stoet willen organiseren om aan te tonen dat ze trots op hun normaliteit zijn, zou deze dan verboden worden? En… of… zou dit dan als een vorm van uitsluiting, van discriminatie beschouwd worden met alle mogelijke gevolgen? Zou een heterovlag als een belediging voor de regenboogsekte beschouwd worden? Zullen politici dan even “trots” supporteren?

Hoe is de planeet zo kunnen ontaarden dat de intieme seksuele voorkeur blijkbaar iets geworden is dat breed over de straat gesmeerd wordt maar dat men een neger geen neger meer mag noemen, hoewel dit woord gewoon de huidskleur beschrijft… Ach… soms zijn we blij dat ons leven voor het grootste gedeelte erop zit en dat we vroeger normale tijden gekend hebben…

https://nl.wikipedia.org/wiki/Negro%C3%AFde

Eén gedachte over “Krijgen normale mensen ook een speciale dag waarop ze “trots” hun normaliteit mogen uitdragen???

  1. Iedereen is zoals hij/zij is maar niemand heeft het recht mij te verplichten dat te aanvaarden. Als een man een vrouw wil zijn of een vrouw wil een man zijn dan doen ze maar maar NIEMAND heeft het recht mij te verplichten daar mee om te gaan zoals ik met familie en vrienden omga.
    STOP met te orakelen dat iedereen gelijk is, niemand is gelijk maar wel gelijkwaardig op voorwaarde dat de seculiere wetten en normen & waarden van het land gerespecteerd worden.

    Je kunt geen TV meer aanzetten of je wordt geconfronteerd met reclame, vreemdelingen, kleurlingen, genders enz. daarom dat ik steeds de afstandsbediening ‘in de hand’ heb om asap door te zappen.

Reacties zijn gesloten.