Kom binnen, kom binnen, bij het OCMW is het dringen…

Weliswaar uit de periode van het verstandshuwelijk tussen de tsjeven en neo-liberalen, maar het geeft duidelijk weer wat de N-VA vond en nog steeds vindt van de toestroom der vreemdelingen.

“Dewever in Reyers Laat : meer migratie, meer EU en Confederaal Belgie

“De n-va kiezer weet waaraan hij toe is. We werden afgelopen jaren overspoeld door vreemdelingen maar voor de mediapanda is het nog niet genoeg.Dus meer vreemdelingen … minder vlaanderen en meer verfransing.
Zowel bourgois als Dewever zijn de grootste pleitbezorgers van de islamzuil en de islamisering. Met de n-va 40 procent meer subsidies voor moskeeën in antwerpen voor de n-va geen religieuze neutraliteit in het onderwijs en voor de n-va imamopleidingen met vlaams geld. De n-va staat bovendien toe dat haar allochtonen moslimkandidaten in VL in eentalig turks of arabisch campagne voeren en dat ze stellingen in nemen die puur in het belang zijn van de islamisering of hun allochtone achterban.”

Lees verder…

 

3 gedachten over “Kom binnen, kom binnen, bij het OCMW is het dringen…

  1. Het valt op dat vooral vele negerinnen die naar het Westen emigreren zo moddervet worden, speciaal in de VS.

    • Niet uitsluitend negerinnen. Ook iets minder gepigmenteerde import-madammen.

  2. Die foto met den dikke en den dunne heeft wel een symbolische waarde. . Na de zeven vette jaren zijn nu de zeven magere jaren op komst . Dewever is al wat kilo’s kwijt door een streng dieet , een prima voorbeeld voor zijn partij , maar die gaan afvallen door hartvreterij . Je kunt niet eeuwig met den brave man zijn kl.. spelen ! Ze zouden dit , ze zouden dat , maar uiteindelijk zitten zij op een schommel rustig te “touteren” afwisselend geduwd door de correcte partijen !

Reacties zijn gesloten.