1 gedachte op “Knelpuntberoep: autochtone inbreker

 1. Was Brice niet de “veiligheidsadviseur” van het blauwe konijn??
  We horen hier de stroper, die zich wil voordoen als boswachter, maar in feite stroper blijft. Zoals al de rest van zijn soortgenoten, is hij bezig met de “operatieschadebeperking”. Men klaagt en zeurt wat.. maar over de grond van de zaak zwijgt men als vermoord. Over de “oplossingen” heerst een oorverdovende stilte.
  Brice weet maar al te goed hoe de dalende misdaadcijfers te verklaren zijn. Het gaat hier niet om de registratie van de misdrijven maar om de manipulatie van de registratie. Door de informatisering stelt dit geen enkel probleem meer.
  Voor het overige doet een gedeelte van de slachtoffers geen aangifte meer als men geen P.V. nummer nodig heeft. Bij de politie wordt in veel gevallen geen P.V. meer opgesteld maar een “info” in het informaticasysteem. In bepaalde gevallen zijn de klagers vlugger buiten dan binnen..enz. Dan is er nog het deus ex machina van de “bemiddeling….” waarbij het slachtoffer nog eens “gepakt” wordt.
  Wat de rondtrekkende “dader- benden” betreft, is dit een fenomeen dat te wijten is aan de val van de Muur en Schengen. Gans Noord West Europa is een supermarkt waar men zich gratis kan komen bedienen.
  De politionele en gerechtelijke aanpak ervan is zeer tijdrovend en peperduur… vergt enorm veel mankracht… en het resultaat is steeds een “klucht….”, waarmee we ons elke dag onsterfelijk belachelijk maken.
  MAAR… deze ganse decadente toestand is echter een gevolg van politieke beslissingen, die al of niet werden genomen, door politieke meerderheden, verkozen door een meerderheid van de bevolking!!
  PS : De commentaar van Brice biedt de mogelijkheid om in te gaan op een andere problematiek :
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160125_02089369
  met een citaat :
  “Schaarbeek / Anderlecht – De man die maandagavond zeven mensen verwondde in het psychiatrische centrum Jean Titeca in Schaarbeek, is een 19-jarige patiënt die al een vijftal jaar in behandeling was. Dat meldt het Brusselse parket. De jonge man werd afgelopen nacht verhoord en verschijnt straks voor de onderzoeksrechter. Vier van de zeven slachtoffers verkeerden eerst in kritieke toestand maar inmiddels zijn ze alle vier buiten levensgevaar.
  “De jonge dader was al enige tijd in behandeling en er werd nu gewerkt aan zijn re-integratie”, zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. “Daarom mocht hij regelmatig naar huis, bij zijn ouders in Anderlecht. Dat was ook vandaag het geval. Vanavond (maandag, red.) rond 19.45 uur keerde hij via de hoofdingang terug en begaf hij zich naar zijn afdeling. Toen daar voor hem de deur werd opengedaan, viel hij onmiddellijk een verpleger aan met een mes dat hij waarschijnlijk van buiten het gebouw had meegesmokkeld. Nadien viel hij nog vijf verplegers en een patiënt aan, voordat men er in slaagde de deuren voor hem te sluiten”(=einde citaat).
  Het gaat hier dan ook om een “onschuldige – zieke – slachtoffer”. Zoals ook het geval was met Kim De Gelder, de “zuurgooier” en de “held” die met een schroevendraaier een baby in een koets te lijf ging!!
  Zolang dat dergelijke gevallen leven (en opgesloten of niet), vormen deze een levensgevaar voor iedereen die hun pad kruist.
  Er is echter ook positief nieuws : in het geval J. Jacob(een zot en rot gedopeerd en gedrogeerd element) doet zich dit levensgevaar niet meer voor.
  In het geval van Titeca te Schaarbeek gaat het om een 19 jarige die al enige tijd in behandeling was, maar er werd gewerkt aan zijn “integratie…”.(sic) Wat een geruststelling!!
  We zijn hier getuige van een totaal verval van onze westerse maatschappij, waarbij o.a. de misdadiger op een voetstuk geplaatst wordt.(in naam van de rechten van de mens weliswaar).

Reacties zijn gesloten.