Peiling naar de kiesintenties in Merkelland

We gaan uiteindelijk onze ver- en gemiste abonnee Frans wat betreft het kiesgedrag van vrouwen nog gelijk moeten geven!

Es gibt übrigens triftige Gründe, warum wir nach den Massenvergewaltigungen von Köln nicht “unsere Frauen beschützen”…

Geplaatst door Gefällt mir, weil Gutmenschen panisch zur “Hetzer”-Keule greifen op maandag 25 januari 2016

4 gedachten over “Peiling naar de kiesintenties in Merkelland

 1. Wie mij intussen gelijk geeft is de weledele heer Verhofstadt. Meer, hij ging met mijn idee lopen. Schreef ik enkele artikels terug niet dat men de schuldigen voor deze vluchtelingencrisis moest beletten dat ze nog konden vluchten.
  Guy heeft dat opgestoken en schreeuwt nu van de daken dat alle EU leiders moeten opgesloten worden tot die crisis is opgelost.

  • Dat is ondertussen gebeurd . Alle Euroleiders waaronder Verhofstadt zijn met lichte dwang door begripvolle verpleegkundigen ondergebracht in de gesloten psychiatrische instelling , Boerhavestraat te Antwerpen . Bezoekuren alle dagen behalve de zondag van 9 tot 12 en van 17 tot 19u

 2. Ik vraag me af waarom Frans zijn abonnement op Golfbrekers niet meer heeft betaald !

 3. Dat CDU/CSU de hoogte ingaat qua vrouwenstemmen is begrijpelijk. De post van Merkel komt vrij en wie niet waagt niet wint.
  Even begrijpelijk is het laag aantal vrouwenstemmen voor AfD. De hersenspoeling heeft hen ervan overtuigd dat het niet de taak van de man is om land, lijf en familie te verdedigen. Ze zien hun kansen om generaal te worden tot een minimum herleid. Vandaar.
  De groenen beloven hen een goedkopere pil om het evenwicht in de natuur verder te schaden en rood stelt hen in het vooruitzicht dat ze nooit zonder brood zullen vallen. Wat bij het stemmen op een andere partij wel eens het geval zou kunnen zijn. Rood of geen brood is bij hen duidelijk doorgedrongen. Helaas hebben ze van het verleden geen brood gegeten en zijn ze er zich totaal niet van bewust dat rood er zo’ n boeltje van maakte dat je met een kruiwagen vol marken naar de bakker moest.

Reacties zijn gesloten.