8 gedachten over “Peiling: Vlaams Belang blijft stijgen

 1. De SPA wint 0,7% en daar mogen gelukkige gezichten niet bij ontbreken. Het Vlaams Belang verdubbeld zijn uitslag van bij de vorige verkiezingen en niemand wil aan het woord komen. Ze zwijgen onze partij dood! nog erger dan bij de vorige coalitie die linkser was als nu met de NVA erbij. Dat zegt mij genoeg en het licht aan ons allemaal om dat uit te dragen en verkondigen. Er is maar een partij die nu het meeste wint en dat zal het Vlaams Belang zijn.

 2. Toen ‘de slimste mens’ (maar slechtste tacticus BDW) het kartel met de tsjeven opblies en mee in het belgisch bad stapte na hun belofte voor communautaire rust te zorgen werd het een ramp voor Vlaanderen.
  Het is nu duidelijk dat ze terug stemmen gaan verliezen ten voordele van het VB. Slotsom: Als de échte verkiezingen die tendens ook zullen bevestigen-waar ik niet aan twijfel- kunnen ze samen met het VB op de oppositiebanken gaan zitten want tsjeven,blauwe leugenaars en rode foefelaars zullen de groenen er dan bij pakken om een meerderheid te vormen. Resultaat: Wéér 5 jaar communautaire stilte en méér belgië. Door de in sneltempo veranderende bevolking en de onwetendheid van de meeste Vlamingen wat transferts enz. betreft heeft de toekomst voor een onafhankelijk Vlaanderen er nog nooit zo slecht uitgezien als vandaag en dat is volledig de schuld van de NVA.
  Jaren geleden beschuldigde de NVA het VB dat zij de oorzaak waren van de communautaire stilstand alsof het VB de NVA heeft tegengehouden dat te doen wat ze moesten doen… Het is echter omgekeerd. Met een sterk VB durfde geen enkele partij een stap verkeerd zetten!

  • Verdeel en heers. Hoe meer Vlaams Nationalistische partijen er zijn hoe beter voor Wallonië en Brussel, zij (de Franssprekende) trekken aan het zelfde zeel als het over centen gaat en daar moet Vlaanderen dringend iets van leren.

  • Beste Guido,
   Hier en op gelijkgezinde blogs heb ik reeds voor de verkiezingen geschreven “indien Vlaanderen de onafhankelijkheid mis loopt is dit enkel en alleen de volle verantwoordelijkheid van N-VA”. Wel we zijn zo ver.

 3. En het rood/groene reclameblad GvA smeerde over 2 blz. uit dat VB bij de jongeren van de kaart werd geveegd. Maar liefst 35% onder hen stemt voor Groen en hetzelfde aantal voor N-VA. Fantastisch nieuws ook voor de VRT, het gaf hen weer wat om over te kunnen lullen.

 4. Alles stijgt wat moet stijgen om terug een beschaafde samenleving op te bouwen en de correcte paljassen eruit te zwieren .

 5. Ik had niets anders verwacht, nu op naar de 25% want het zal nodig zijn gezien de chaos gecreëerd door die de huidige bende lafaards en verraders van onze cultuur en beschaving. Die misdaad kan en mag nooit ongestraft blijven.

Reacties zijn gesloten.