Klimaatterroristen stoten op meer en meer onbegrip

Een discussie over de klimaatklevers en Lützerath-bezetters. Het mooie jonge meisje, Louisa Neubauer, vertegenwoordigt de klimaatsekte. De man, Peter Hahne: het gezonde verstand op smaak gebracht met een dosis leedvermaak:

“Ze kunnen zich vastplakken waar ze willen. Maar ik zou ze niet losweken. Dan kleven ze daar maar zo lang ze daar willen kleven. In Lützerath hebben zich gisteren enkele van uw kameraden zich vast laten betonneren. Ontwikkelingskennis wil zeggen dat ik eerst even telefoneer met het meteo-instituut: “Hoe wordt de temperatuur deze nacht?” Dat het vriest is duidelijk. Dat merken ze die nacht, de (in beton)-bevrorenen, en ze roepen: “Haal ons hier uit!”

Ik zou hen dan antwoorden – omdat u blijkbaar zeer consequent bent – mijn persluchthamer functioneert slechts met atoomenergie of met bruinkool. U weigert dat. In mei hebben we weer zonneschijn, we zullen u dan met zonne-energie eruit halen.

Men moet consequent zijn.”

https://www.merkur.de/deutschland/nordrhein-westfalen/luetzerath-raeumung-klimaaktivisten-beton-polizei-hilfe-wetter-protest-rwe-kritik-autos-92023837.html