Kledingvoorschriften

Afgewezen asieleisers werden met een bus naar de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden gereden.  De chauffeur droeg een hemdje van het Thor Steinar merk.  Voor deze “provocatie” werd hij ontslagen.  Nochtans is de man nooit door politieke standpunten opgevallen.  Maar het is een “gevoelig thema en we wilden een teken geven”, meent de zaakvoerder van de busmaatschappij.  De ontslagen chauffeur argumenteerde dat zijn hemdje gewoon één van de vele is.

De linkse beschermheren der asieleisers beschouwen het merk als een uiting van nazi sympathieën.  Zij hadden het hemdje opgemerkt en hun verontwaardiging geuit.  Alsof iemand van de vertrekkers ooit van Thor Steinar gehoord heeft.
Beroepsverbod omwille van een bepaald merk.  Thor Steinar hemdjes zijn noch verboden, noch is de producent “rechts”.  De Thor Steinar collectie maakt deel uit van MediaTex GmbH, die behoort tot Al Zarooni Tureva gevestigd in Dubai. Productie hoofdzakelijk in Turkije en China.

Nvdr: Daarentegen zijn deze hemdjes perfect aanvaardbaar:

    

Stuttgarter-Nachrichten

8 gedachten over “Kledingvoorschriften

 1. LONSDALE is ook zo’n merk met een extreemrechts imago, omdat er bijna NSDAP in staat.

  • Als er een runen-teken opstaat dan reageert heel de linkse scène als gestoken door een wespenzwerm

   • Alleen de vredesbeweging heeft nog niet door dat ze met een rune op de T shirts rondloopt. Weliswaar met de omgekeerde levensboom die het einde van het leven symboliseert en waaruit je zou kunnen concluderen dat alles slikken in dat ‘vrede bewegen’ tot de dood leidt.
    Aan de symbolische hamer en sikkel op de antifa hemdjes kan natuurlijk niemand aanstoot nemen

  • Voorlopig nog wel ! Maar ik vrees voor de toekomst . Voor de veiligheid is het misschien wenselijk het beeld van die huidige strijdlustige T-shirts te vervangen door een Donald Duck of een Mickey Mouse . Onderschat onze linkse broeders en asiel-lovers niet . Ze voelen zich enorm sterk door hun duizenden en duizenden nieuwe vrienden

 2. Vlaamse vrienden,

  Op zaterdag 19 september organiseert Voorpost een (toegelaten) betoging door het centrum van Antwerpen.

  Betoging tegen het onverdoofd ritueel slachten en de steeds verdere islamisering van Vlaanderen de Nederlanden en Europa.

  Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze manifestatie. Kom mee in het verzet nu het nog kan!

  Laat ons er een grote en grootse betoging van maken. Eén die indruk maakt op de politiekers.

  Praktisch:
  zaterdag 19 september.
  samenkomst 13u30 Groenplaats Antwerpen
  Bussen:
  West-Vl afrit 7/7A Loppem grote parking 11u30
  Gent: Viaduct Gentbrugge, Land van Rodelaan 12u00
  St Niklaas: Hotel Serwir, Konigin Astridlaan 12u30
  Inschrijven verplicht via oranje1302@hotmail.com of 0475 295765 met vermelding opstapplaats.
  Met nationalistische groeten,
  Bart Vanpachtenbeke voorzitter
  Nick Van Mieghem actieleider
  Luc Vermeulen organisatie 0475 295765 oranje1302@hotmail.com

  • Spijtig dat ik er weer niet bij kan zijn , dat meen ik oprecht . Er is geen opstapplaats voorzien in Thailand . Ik had gedacht een plakaat met een grote foto van mij op te sturen die ze dan in de betoging zouden meedragen . Maar dat gaat misschien verwarring zaaien , iedereen zou zich afvragen ” wie kan dat wel zijn”

 3. Een modebewuste draagster van hoger gepubliceerde hemdjes, Cemine özdemir, heeft een interessante zin uitgesproken.’ Daar waar ‘Linke’ samenkomen ontstaan er geen schermutselingen.’ Natuurlijk niet, waarom zouden ze elkaar de kop inslaan als ze samenkomen?
  Schermutselingen ontstaan als fatsoenlijke mensen samenkomen en de linksen opduiken om die samenkomst te storen. In veel gevallen (Pegida) ontvangen ze daarvoor nog ettelijke euro’s uit de Staatskas.

Reacties zijn gesloten.