Kindhuwelijken in Nederland

Uit onderzoek van de universiteit Maastricht en het Verwey-Jonker Instituut in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken blijkt dat er vermoedelijk gemiddeld 250 kindhuwelijken per jaar worden gesloten in Nederland. Dat schrijft minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) donderdagavond aan de Tweede Kamer.  Lees verder…

10 gedachten over “Kindhuwelijken in Nederland

  • We begrijpen je, Gina, vooraleer het duidelijk wordt dat hij eigenlijk reclame maakt voor de adoptie van een kind ergens in een derdewereldland, ziet het reclamefilmpje inderdaad naar iets anders uit.

   • Beste redactie,
    Ikzelf heb plan-ouder heel lang gesteund, midden Amerika.
    Educatie, watervoorziening ect, voor gans het dorp was het doel.
    Dit reclame spotje heeft echter niets te maken met armoede derdewereldland, maar met een religie van het wreedste soort.
    Adoptie is uit den boze dat bestaat niet bij dit wreed soort
    onderontwikkelde en veel ??? moet men zich stellen waartoe de gelden dan worden gebruikt met verkoop kinds-bruiden van een barbaarse verderfelijke religie.
    B.is getekend geweest door Dutroux,die zit achter slot en grendel, Koen Wouters spotje zou deze boodschap moeten evenaren, en de religie der pedofielen ten strengste moeten veroordelen, zonder Plan-ouder!

 1. Wat een schijnheilig gegeven van die Koen Wouters. Hij staat daar heel triestig te doen omdat zijn dochter met een oude man trouwt. In plaats van zijn goedkeuring te geven zou een echte vader die oude man een uppercut verkocht hebben.

 2. Ik dacht dat er zoiets bestond als “De Rechten Van Het Kind ” Mensenrechten zijn heel streng ge moogt zomaar niet , een haatprediker met zijn ….de deur uit zwieren , dat mag en kan niet . Kinderen al of niet gedwongen moeten met een oude vent mee in’t bed kruipen , waar zij die hun rechten. Volgens Imam krukkemans moeten wij die cultuur respecteren ! Maar wij hebben ook een cultuur die zegt dat een kind het recht heeft op bescherming allerhanden , dat klinkt toch veel beschaafder dan een kind dat geneukt wordt met goedkeurend gemompel van Allah…..Achterlijk volk
  Achterlijke religie

 3. Het gaat al wat beter! Ik ben te hard geschrokken…..In NL tweehonderdvijftig KIND-huwelijken jaarlijks en dat gebeurt in een Beschaafd land !! ik kan het nauwelijks vatten ……Als we een paar jaar verder zijn kunnen we misschien advertenties lezen in de krant ….
  Man , bekeerling , 72 jaar zoekt voor huwelijk een dertienjarig meisje . Ik heb een goed pensioen , beschik nog over een goede rug om de echtelijke plichten te vervullen , zij moet echter van “geduld” een deugd maken ………………
  Nieuwe tijden , nieuwe wetten, nieuwe KULtuur Allahu Akbar (met groen zeep richting exit) HoE Is DaT iN gOdSnAaM MoGeLiJk

 4. @Rene
  Begin je eindelijk door te krijgen dat je goed moet luisteren
  als ongeacht welke tapijtvreter zijn mond opendoet?
  Dat alles wat ze zeggen direct gelieerd is aan taqiyya?

Reacties zijn gesloten.