5 gedachten over “Kanker

  1. Tja,de opengrenzenpolitiek en de ongebreidelde import van moslims moet betaald worden nietwaar pamperbende??Het blijven OCMW van de wereld spelen en het gaan uitdelen van ons geld in Afrika moet toch betaald worden nietwaar!!!Wetten om centen uit de zakken van de burgers te halen die kunnen de pamperaars in uren beslissen,maar om bv.nog maar de dubbele nationaliteit van al die tafelschuimers en moslims af te nemen dat gaat jaaaaaren duren nietwaar????

    http://www.hln.be/hln/nl/943/Consument/article/detail/3146126/2017/04/30/Sp-a-Belg-betaalt-niet-minder-maar-meer-belastingen.dhtml

  2. De officier van justitie blijkt ook weer een “politiek correcte” instelling te hebben tegenover “jongeren” waarvan de “afkomst” niet vermeld werd. Hij vond dat de “jongeren” genoeg gestraft waren… Het is toch altijd spijtig dat het niet de kinderen en/of kleinkinderen waren van deze magistraat die geterroriseerd werden in het zwembad. Zijn vonnis had wellicht heel anders geklonken.

  3. Dat is toch normaal dat ze niet vervolgd worden,ten eerste ze amuseren zich en dat mag toch, en ten tweede onze goede? rechters zijn toch geen racisten.
    Hadden de rechters benoemd geweest door het Vlaams belang dan hadden ze die brave jongens wel veroordeeld. Je ziet toch duidelijk dat de allochtonen in een ideale wereld mogen leven.

  4. OM vrij vertaald als Onnozel Meervoud vindt het dus niet nodig om dat krapuul te vervolgen . Indien echter jongens van eigen bodem dergelijke feiten zouden plegen tegenover hun getaande broeders en broederinnen dan zou datzelfde OM wel vervolgen en strenge voorbeeldstraffen opleggen .De correcte media zou zeker zijn steentje bijdragen en hun afschuw uiten . Dat is de hedendaagse correcte mentaliteit en ik vrees dat het nog maar de beginfase is

Reacties zijn gesloten.