Reisadvies

“Moslims die kerken aanvallen… een uitzondering.  We willen allemaal in vrede leven.  Terrorisme heeft immers niets met religie te maken.”

Afbeeldingsresultaat voor pope in egypt afficheDe paus is het er helemaal mee eens.

 

Allen daarheen.  Of blijf gewoon in eigen land.  Wat Egypte te bieden heeft, hebben wij ook.

Studio Rony is uw gids.

5 gedachten over “Reisadvies

 1. Geachte Redactie,
  Geen haar op mijn hoofd (al heb ik er zo veel niet meer) dat er aan denkt om ooit een zandbakland te bezoeken. Zelfs bij onze aankopen (supermarkt) wordt altijd naar de herkomst van het product gekeken. Producten uit de zandbak of waar geen afkomst op staat blijven sowieso in de rekken liggen. De enige zandbak die ik met plezier bezoek is die van de Vlaamse kust. Hoewel het echte zandbakvolk daar ook al goed vertegenwoordigd is de laatste jaren. 🙁

 2. Ik voel me meer en meer geen christen meer. Als die paus nog lang het aan het hoofd blijft van deze kerk, dan zal ik nog een anti Christ worden.

 3. Al zouden ze mij “6 maanden gratis in een luxe hotel” gelegen in een moslimland aanbieden dan nog zou ik die aanbieding weigeren.
  Nooit of te nimmer zet ik voet aan wal in een moslimland/islamland maar zal mijn strijd opvoeren zodat ons eigen land nooit een moslimland/islamland zal worden.

  • Ik begrijp uw frustratie beste Jean maar je woont al in een half Islam land

 4. “Moslims die kerken aanvallen… een uitzondering. We willen allemaal in vrede !
  Fout “WIJ” willen in vrede leven . De Nazi’s wilde ook in vrede leven enkel en alleen wanneer het Joodse volk van de kaart was geveegd en heel Europa onder hun knoet lag

Reacties zijn gesloten.