K3 gaat multicul

Een blonde, een rosse en een zwarte.  De drie K’s.  De blonde ging heen en werd vervangen door de verplichte uitbreiding met het Nederlandse Josje.  Ook blond.  Een hautaine trien. Onze mening.

Dat dit slechts een voorzet was naar een multicultureel Kinderdroom-trio zal niemand verbazen.

“Nora Gharib overtuigde gisteren iedereen tijdens haar auditie in K3 Zoekt K3. Ze zong niet alleen goed, als moslima was ze ook een opvallende kandidate. Zondagochtend was ze te gast bij VTMKZOOM in de aftershow ‘K3 zoekt K3 met Jasper Publie’. Ze zong er Oyalélé… in het Marokkaans.” Volg bruggetje.

Hebben er zich ook kandidaten aangemeld uit Sijsele?

K3 is dood. Leve K3.

Dank aan Joos voor de tip.  –    FVE

 

6 gedachten over “K3 gaat multicul

  1. Geen hoofddoek , draagster van een lange witte broek . Ge kunt zelfs met wat goede wil haar lichaamsrondingen zien . Volgens Islamitische begrippen is dat een hoer , een schande voor haar religie . Het zal niet lang duren of ze kan optreden in burka om geen afvallige te worden. Voor de rest mag ze er zijn . Moest ik vijftig jaar jonger zijn zou ik zeker gehoor geven aan haar diep verlangen om met mij aantepappen

    • En ze zou u zeker willen bekeren wat ook gebeurd met Vlaamse meisjes die vallen op islamitische jongens, en zo mee helpen aan het kweken van islamitische krijgers van de toekomst

  2. Gert Verhulst is een creatieveling, en nagenoeg alle creatieve mensen zijn links, dus…
    Dat komt omdat links zijn ook een creatieve bezigheid is: zij willen immers steeds weer de wereld veranderen, zonder echter op de gevolgen te letten.

Reacties zijn gesloten.