K3 is dood. Leve K3.

K3.  Ooit het symbool van de drie K’s.  Tot er eentje, de blonde, het afstapte.  Ze kozen terug voor een blonde, maar het moest en zou een Nederlandse zijn.  De Nederlandse kindjes moesten zich toch ook voor een stuk kunnen identificeren, nietwaar?

Persoonlijk vond ik dat geen goede zaak.  K3 was een Vlaams product.  Men koos dan wel weer voor een blondje, maar het gezellig-Vlaamse, het toegankelijke imago kreeg een knauw.

En nu blijkt dat het nog minder Vlaams kan worden.  Maar daarvoor wel multicultureel.  Moet kunnen.  In Terzake worden zowat alle wereldproblemen aangesneden.  Gisteren dus ook .  Lieven Verstraete had een prangende vraag (vanaf 24′): “Kan een moslimmeisje met hoofddoek een K3’tje worden?” 

Ja hoor.  Dat kan.  Als ze maar talent hebben. We zien ze met z’n drietjes al vrolijk rondhuppelen op de scène in een kort boxershortje, een minuscuul topje, een blonde, een rosse en een zwartharige.  Al zie je daar niets van.  Want die draagt een hoofddoek, assorti met het topje-annex-shortje.  En ze zingen ”k heb een tante uit Marokko’.  Of zouden de drie K’s, die intussen geen K’s meer hoeven te zijn, hun kleding dan aanpassen aan de tante uit Marokko?

http://stream1.gifsoup.com/view4/3265358/hugh-laurie-dancing-in-burka-o.gif

Lolita

 

 

 

3 gedachten over “K3 is dood. Leve K3.

  1. Niet meer normaal, die Verstraete, zijn ziekte heeft hem geen deugd gedaan blijkbaar. Tot 2x toe vroeg hij het, en ook: het publiek in B en NL is veranderd, dus ook de K3 samenstelling? En zo iemand moeten wij betalen ook nog.
    Hij weet niet eens dat zingen en dansen haram zijn, en dat wil hier de islam invoeren.

  2. Toen mijn echtgenote zei: “K3 stopt ermee”, dacht ik nooit meer de etensvlekken uit mijn hemden te krijgen.
    Later zag ik op het ‘vlekkenbusje’ 2KR staan. Oef!

  3. Een moslimmeisje dat met haar blote benen (haram) staat te huppelen terwijl ze zingt (haram) . Die krijgt binnen de kortste keren de stempel van “hoer” van onze import groot- zedenneukers . Toekomstgericht met onze verdraagzame multicullturalistische door de strot geduwde verrijkte cultuur , op straf van een GAS boete bij enige kritiek . zou het nieuwe K3 moslim meisje , best voor haar eigen veiligheid en met goedkeurend gemompel van Allah optreden met boerka
    ze mag natuurlijk haar handschoenen niet vergeten . Waarom vraagt Verstraeten niet aan Conchita Wurst of ( zij , hij ) geen interesse heeft !

Reacties zijn gesloten.